Fotofair 2021

Fotografeer roofvogels tijdens de masterclass op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1185
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo ga je in deze masterclass leren hoe je roofvogels fotografeert tijdens het vliegen.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass roofvogels fotograferen

In deze masterclass leer je onder begeleiding van Hennie van Heerden hoe je mooie foto’s maakt van vliegende roofvogels. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de 120 minuten durende masterclass krijg jij de kans om roofvogels te fotograferen onder begeleiding van Hennie van Heerden. Ze geeft tips en tricks waarmee jij de meest indrukwekkende foto’s kan maken. Er zijn 8 tot 12 verschillende roofvogels, die alleen toegankelijk zijn voor de deelnemers van de masterclass. Om deel te kunnen nemen heb je een camera nodig, voldoende geheugenkaartjes en volle accu’s. Een statief op een monopod is aan te raden.

Over Hennie van Heerden

Hennie is opgegroeid op wat je bijna een kinderboerderij kon noemen. Logisch dat er voor Hennie maar één richting mogelijk was in haar fotografie: dieren. Het weergeven van de essentie van het dier in dat bepaalde moment is voor haar telkens weer de uitdaging waar ze zich voor geplaatst ziet. Voor haar is het belangrijk dat je het dier recht doet met die weergave op een zo natuurlijk mogelijke manier. Haar werk is in vele (inter-)nationale publicaties vertegenwoordigd zoals in National Geographic’s Bird Bible en Canon Japan’s tv-commercial voor de 1DmarkIV.

Zou jij graag met Hennie willen samenwerken tijdens deze masterclass? Klik dan hier om je aan te melden.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie