Fotofair 2021

Urban Furbex workshop in lezingvorm op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1114
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo neemt Alice van Kempen je tijdens deze workshop mee op reis naar de mysterieuze donkere wereld van vervallen gebouwen en plaatsen, daar waar ze het spannende spel tussen licht en schaduw vastlegt.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop Urban Furbex workshop in lezingvorm

De workshop waar je meer gaat leren wat precies het verschil is tussen urbex en furbex en wat je nodig hebt om zulke foto’s te maken wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de inhoud van de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop ga je luisteren naar Alice van Kempen, die al meer dan dertig jaar werkzaam is als fotograaf. Zo’n zes jaar geleden nam ze beslissing om een andere weg in te slaan met haar fotografie en meer avontuur en uitdagingen te zoeken. Ze begon verlaten plaatsen en gebouwen te verkennen en fotograferen, beter bekend als ‘Urbex’ of ‘Urban Exploring’. Toen ze op een dag haar Bull Terrier Claire meenam naar zo’n verlaten locatie en Claire een natuurtalent bleek te zijn was er een nieuwe tak van fotografie geboren.

Je leert in de workshop wat de belangrijkste uitdagingen zijn binnen deze nieuwe tak van fotografie, hoe je te werk gaat, welke apparatuur je gebruikt en hoe je een uniek concept bedenkt en blijft vernieuwen. Deze workshop is in lezingvorm, hierbij je dus geen camera nodig. Wel kan je eventueel een notitieblok meenemen om tips op te schrijven. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie