Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: Masterclass Latex Fashion met modellen

Redactie digifoto Starter 1779
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Sanne Bergenhenegouwen meer over het gebruik van latex tijdens fashion fotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Masterclass Latex Fashion met modellen

De masterclass Latex Fashion met modellen wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass en je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Fotofair 2021, Fotofair, fotoevenement, fotobeurs, latex, workshop, masterclass, latex fashion, fashionfotografie

Wat ga je leren tijdens deze Masterclass?

  • Latex etiquette. Hoe ga je om met je model en het materiaal?
  • Styling. Hoe style je een model en waar haal je het vandaan?
  • Belichting. Hoe laat je latex het beste tot zijn recht komen?
  • Nabewerking. Wat heeft latex nodig in Photoshop?

Uiteindelijk krijgt elke deelnemers de mogelijkheid het model te fotograferen. Uiteraard is het handig om een camera mee te nemen met een volle batterij en een lege SD-kaart. Na de masterclass is er nog een nabespreking waar je vragen kunt stellen.

Fotofair 2021, Fotofair, fotoevenement, fotobeurs, latex, workshop, masterclass, latex fashion, fashionfotografie

Over Sanne Bergenhenegouwen

‘More is more’ is het motto van Sanne Bergenhenegouwen, een autodidact portretfotografie met een voorliefde voor ‘over de top’ en uitgesproken styling. Het liefst werkt Sanne in een team bestaande uit een ontwerp, model en mua(h) maar doet ook shoots waarbij de make-up en/of styling zelf verzorgd moet worden. Sanne heeft zich niet beperkt tot Latex fashion fotografie, fine-art, fashion, boudoir, fetish en fantasy zijn ook niet onbekend. Kenmerkend voor haar werk is het gebruik van excentrieke styling en veel kleur. Tijdens de masterclass zet Sanne zich in om de deelnemers te laten verdiepen in latex fotografie, met een fashion-twist. Wil je meer weten over de inhoud van de masterclass? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie