De onzichtbare wereld van insecten

De onzichtbare wereld van insecten

Aäron Nasarany 876

Met behulp van onze trouwe camera kunnen we de mooiste verhalen en emoties vastleggen. Ook dingen die we niet met het blote oog kunnen zien zijn voor fotografen die gespecialiseerd zijn in macrofotografie zichtbaar. Eén van die fotografen is Tri Setyo Widodo. In dit artikel vertellen we wat meer over hem en zijn passie voor macrofotografie.

De fotograaf

Tri Setyo Widodo is een getalenteerde fotograaf uit het warme Indonesië. Indonesië staat bekend om haar zomerse temperaturen, overheerlijke gerechten en is rijk aan talloze diersoorten die we in de westerse wereld niet kennen. Fotografie betekent voor Widodo een kwestie van geduld en dan met name in de macrofotografie. Widodo is gefascineerd in de wereld van insecten en hoe zij leven in een omgeving die voor hun kolossaal zijn. Elk detail is fascinerend. Voordat Widodo is begonnen met fotografie was hij altijd al de insecten aan het observeren. Hoe leven zij en hoe gaan zij op zoek naar eten?

De foto’s

Met zijn prachtige foto’s probeert Widodo de wereld te overtuigen dat insecten niet moeten worden gezien als die irritante kleine beestjes waar we al gauw de rillingen van krijgen. Bekijk de foto’s van Widodo hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s zijn gemaakt door Tri Setyo Widodo. Meer van zijn werk kun je vinden op zijn Instagram.

afbeelding van Aäron Nasarany

AäronNasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen vanAäron