Kingjoy G55C met Q20-balhoofd

Compact, licht en veelzijdig, de Kingjoy G-serie statieven

Christel  de Wolff 904
Ben je veel op avontuur? Dan sleep je liever niet onnodig met zware apparatuur, maar wil je wel de beste kwaliteit. De Kingjoy G-serie statieven bieden een uitkomst.

Kingjoy biedt een statievenlijn die bestaat uit modellen die zijn gemaakt van hoge kwaliteit aluminium of van acht lagen carbon.  Beide materialen staan garant voor compactheid, lichtgewicht en stevigheid. 

Veelzijdige Kingjoy G-serie

Één poot van het statief is afneembaar, waardoor je het ook kunt gebruiken als monopod. Schroef je de middenkolom ertussen, dan heb je een extra lange monopod.  Werk je juist niet in de hoogte maar laag bij de grond?  De middenkolom is omkeerbaar, waardoor je extra laag kunt fotograferen.

Dankzij het automatische locking systeem wissel je snel in positie in drie hoeken, laag, midden en hoog.  In moeilijke omstandigheden waarbij meer stabiliteit gewenst is, kun je met gemak je fototas of een rijstzak aan de haak aan de middenkolom bevestigen.

Tip: Kingjoy G-55C met Q20-balhoofd

De carbon modellen uit de Kingjoy G-serie hebben een perfecte balans tussen lichtgewicht en stevigheid.  De Kingjoy G55C met Q20-balhoofd is wat ons betreft een aanrader. Dit statief weegt 1700 gram en heeft een maximale werkhoogte van 157,5 centimeter. Bovendien is het draaisysteem vernieuwd, waardoor het soepeler werkt en de poten goed vastzitten.

Specificaties Kingjoy G55C met Q20-balhoofd

Adviesprijs € 249,-
Materiaal Carbon
Kleur Zwart
Maximale belasting 17 kg
Maximale werkhoogte 157.5 cm
Maximale Tube Diameter 25mm
Minimale Tube Diagmeter 16mm
Gewicht 1700 gram
Info kingjoy.nl/gserie
 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel