WINACTIE: Portfolio Review door Otto Snoek - Rotterdam Photo Festival 2021

Christel de Wolff 759
In samenwerking met Rotterdam Photo Festival mogen wij drie Portfolio Review plekken weggeven van de bekende straatfotograaf Otto Snoek. Lees snel verder hoe je mee kunt doen

Lees ook: Bezoek Rotterdam Photo Festival

Voel je het onontdekte potentieel in jouw fotografie? Ervaar je er teleurstellingen over zonder precies te begrijpen waarom en hoe je het moet noemen? Zonder ook maar één foto van jou, een van de meest iconische fotografen van Rotterdam, te hebben gezien, stelt Otto Snoek dat je in ieder geval op de goede weg bent, want je beelden laten je niet onverstoorbaar achter. Misschien is het dan een goed idee om iemand met een onbevooroordeelde blik en een openhartige blik naar je werk te laten kijken.

Portfolio Review door Otto Snoek

En Otto Snoek biedt aan dit oog voor jou te zijn. Het is voor hem een ​​groot genoegen om zich te kunnen concentreren op het fotografische werk dat je hem wilt laten zien om je er via een persoonlijke en collegiale recensie op te plaatsen:

‘Ik ga op zoek naar onvermoede lagen in je werk. Misschien wil je weten welke kwaliteiten ik tegenkom in je werk, welke mogelijkheden ik zie. Ik laat je graag mijn eerste indruk weten en daarna de meer weloverwogen tweede. Ik geef je specifieke antwoorden op uw specifieke vragen. Mijn doel is om bij te kunnen dragen aan de verbreding van uw visie, vaardigheden en zoeken,’ geeft de fotograaf aan.

Naast de portfolio review krijg je van Otto een gesigneerde versie van de foto die hij heeft gemaakt voor de speciale editie van het Rotterdam Photo Festival 2021.

Wil jij jouw portfolio laten beoordelen door Otto Snoek?

Wij mogen maar liefst drie felbegeerde porfolio reviews weggeven. Volg de onderstaande stappen om kans te maken op de prijs:

1. Zorg ervoor dat je zowel @digifoto_pro als @rotterdamphoto volgt op Instagram
2. Vind het bericht leuk
3. Reageer en tag je vriend (om de kans om te winnen te vergroten, kun je zo vaak reageren als je wilt door al je vrienden te taggen)

De giveaway sluit op zondag 22 april om 23:59. We maken kort daarna de winnaars van de 3 portfolio review plaatsen bekend via dit bericht en natuurlijk op Instagram. De winnaars worden gekozen door middel van loting.

Succes!

 

 

Foto's in dit artikel door Otto Snoek, via Rotterdam Photo

#rotterdamphoto2021 #rotterdamphotogiveaway

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel