Wie is het stel op deze bijzondere verlovingsfoto?

Christel  de Wolff 491
De Amerikaanse fotograaf Matthew Dippel was in Yosemite National Park om een mooie natuurfoto te maken toen twee voorbijgangers zijn beeld 'verstoorden'.

Op het populaire uitzichtpunt waar zijn camera op gericht stond zag hij een man een aanzoek doen. De fotograaf zag hem knielen en een ring tevoorschijn halen en drukte gauw af. Het aanzoek werd volgens hem gevolgd door omhelzingen, waardoor hij er vrijwel zeker van is dat de vrouw 'ja' heeft gezegd. . 

Fotograaf Matthew Dippel op zoek naar verloofd stel

'Nadat ik het stel gefotografeerd had, haastte ik me naar het uitkijkpunt om ze de foto te laten zien, maar ze bleken al vertrokken. Ik heb zeker aan 20 voorbijgangers gevraagd of zij het duo op de afbeelding zijn, maar zonder resultaat' vertelt hij CNN. Vastbesloten om het stel alsnog te vinden is hij een zoekactie op Twitter begonnen. Zijn tweet werd 124.000 keer gedeeld, zijn Facebookpost 15.000 maar tot nu toe zonder succes. 

Populaire plek

Het is niet de eerste keer dat een fotograaf getuige is van een liefdevol moment in het Yosemite National Park. In 2016 fotografeerde Mike Karas uit Hawaï het Taft Point met de ondergaande zon terwijl er op het uitkijkpunt een stel trouwfoto's aan het maken was. Ook hij drukte de foto af en ging op zoek naar het koppel via het internet. Of hij zijn foto uiteindelijk heeft kunnen laten zien is niet duidelijk. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel