Upload je foto en maak kans op publicatie!

Wat is jouw mooiste foto van 2019?

Christel de Wolff 911
Duik snel je fotoarchief in, wij zijn namelijk benieuwd naar de mooiste foto die jij in 2019 maakte. Stuur je foto in en maak kans op publicatie in digifoto Starter magazine.

Het nieuwe jaar is begonnen en we hebben fantastische fototips en –inspiratie voor je klaarstaan. Toch kunnen we het niet laten om even samen terug te blikken op 2019. Het was weer een bewogen jaar, vol protesten, klimaatmarsen en allerlei misstanden en kleine hoogtepuntjes. Dat weten we, maar hoe heb jij 2019 beleefd?

We zijn benieuwd naar jouw mooiste foto van 2019. Dat kan die ene macrofoto zijn van toen je eindelijk snapte hoe je close-up ring werkte, of dat eerste portret dat je maakte met de eye-autofocus update van je spiegelloze camera, maar ook een ogenschijnlijk eenvoudige maar goed gelukte vakantiefoto met een wonderbaarlijk verhaal zien we graag.

Dit moet je doen!

Duik je fotobibliotheek in en zoek de foto die er voor jou uitspringt. Upload deze in de lezersgallery met als titel 'Mijn 2019'.  In de beschrijving geef je kort aan waarom dit voor jou dé foto is.  Doe je dit vóór 10 januari, dan maak jij kans op een publicatie in digifoto Starter magazine.

Jouw mooiste foto van 2019 in digifoto Starter magazine

Uiteraard gaan we nooit zomaar over tot plaatsing van jouw foto. Kiezen we voor die van jou? Dan nemen we meteen contact met je op via de mail. Zorg dat je het bestand in een hoge resolutie paraat hebt, want dat hebben we nodig om jouw foto tot zijn recht te laten komen in het magazine.

Kortom: upload snel jouw mooiste foto van 2019 met de titel 'Mijn 2019' en korte beschrijving in onze lezersgallery. Doe dit vóór 10 januari en wie weet nemen we contact met je op!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel