Polaroid introduceert: Music in Full Color

Redactie digifoto Starter 964

Polaroid betreedt de muziekwereld betreedt met haar kleurrijke nieuwe line-up van muziekproducten. Na meer dan 80 jaar werken op het snijvlak van kunst en wetenschap, met producten die creativiteit inspireren en versterken, brengt Polaroid zijn energie en geest naar de muziek.

Polaroid Music omvat vier levendige Bluetooth Polaroid Music Players, een experimentele muziekontdekkingsdienst genaamd Polaroid Radio en de Polaroid Music app.

"Goede muzikanten en fotografen leggen vast wat we niet altijd met woorden kunnen uitdrukken. Ze laten ons voelen. We zijn nieuw in de muziekwereld, maar we willen zoveel mogelijk kleur en emotie in de muziek brengen. We zijn enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk terwijl we nog steeds even toegewijd zijn aan instant fotografie," volgens Oskar Smolokowski, voorzitter van Polaroid.

Polaroid Music Players

De vier Polaroid Music Players omarmen de designtaal van het iconische merk: ze zijn speels, expressief en ontworpen voor plezier en menselijkheid. Er is de kleinste en meest draagbare Polaroid P1, de meest draagbare Polaroid P2, de iconische boom-box-achtige Polaroid P3 en de krachtigste Polaroid P4. Allen luide, draagbare luidsprekers met een retro-futuristisch gevoel. De klassieke rode knop is een knipoog naar de erfenis van de instant fotografie en zijn beroemde rode camera ontspanknop. De analoge wijzerplaat van de Polaroid Music Player is doelbewust ontworpen om van Polaroid Radiozender te veranderen zonder een telefoon op te nemen. Dit voegt een analoge ervaring toe, waardoor de Polaroid Players tastbare objecten worden in plaats van eenvoudige smartphone-uitbreidingen.

Polaroid Radio

Polaroid Radio is het hart en ziel van de Polaroid Players en beschikbaar voor elke muziekliefhebber op het internet of via de Polaroid Music app. In een wereld van algoritmes geeft Polaroid radio terug aan de mensen: artiesten, DJ's en curatoren ontwierpen radiostations met zowel opkomende tracks als oude favorieten. Het is een experimentele kijk op internetradio. Vijf steeds veranderende FM-achtige radiostations die door mensen zijn samengesteld, gratis en zonder reclame. Als vijf akoestische werelden, zonder pauze, overslaan of terugspoelen.

Polaroid Radio is beschikbaar op het internet via radio.polaroid.com of via de Polaroid Music app in de VS, Canada, UK, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Zweden, Portugal en Oostenrijk. Meer landen volgen binnenkort.

 

 

Belangrijkste kenmerken en mogelijkheden

  • Van onze meest draagbare, tot onze meest krachtige Music Player
  • Tot 15 uur afspeeltijd
  • Maakt verbinding via Bluetooth®
  • Koppel spelers aan elkaar voor stereogeluid
  • Stream je favoriete tracks met de Polaroid Music app
  • Ga volledig in kleur met Polaroid accessoires

Beschikbaarheid en prijzen

Het complete assortiment Polaroid Music Players zal in de Benelux voorlopig exclusief verkrijgbaar zijn bij Coolblue. Kijk voor meer informatie op coolblue.nl of coolblue.be. De adviesprijzen, inclusief btw, zijn:

  • Polaroid P1 Music Player: € 59,99
  • Polaroid P2 Music Player: € 129,99
  • Polaroid P3 Music Player: € 189,99
  • Polaroid P4 Music Player: € 289,99

 

De gratis Polaroid Music-app kan gedownload worden in de Apple App Store of op Google Play.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie