Nooit meer een lege accu dankzij ChiliPower USB Duo Kit

Christel de Wolff 1546
Als je veel onderweg bent en veel fotografeert of filmt, dan red je het niet met één volledig opgeladen accu. Je wilt natuurlijk te allen tijde voorkomen dat je met een lege camera komt te staan op de momenten die tellen. Daarom is de ChiliPower USB Duo Kit in het leven geroepen.

Of je nu professioneel fotograaf bent of alleen foto's maakt op vakantie: een accu moet krachtig én betrouwbaar zijn. De accu's van ChiliPower voldoen aan deze eisen en zijn dan ook zeer populair vanwege de combinatie van kwaliteit en een eerlijke prijs. Zo ook de ChiliPower USB Duo Kit, een handzame en compacte set dat bestaat uit twee camera accu's én een bijpassende USB dubbellader. Met deze lader kun je tot twee accu's tegelijk opladen en is aan te sluiten op iedere USB-poort, bijvoorbeeld in de auto, laptop, lichtnet-adapter of in een powerbank.

Eigenschappen oplader

De USB lader uit deze set is ontzettend klein en licht en laadt 1 of 2 accu's tegelijk op. Hij is aan te sluiten op een Powerbank accu, autolader, USB poort of lichtnet. Multi inzetbaar dus!

Eigenschappen accu’s

De set bestaat uit 2 originele ChiliPower camera accu’s die voorzien zijn van de nodige beschermingen, voldoende capaciteit en 2 jaar garantie. Ideaal voor lange foto/film sessies en dagjes uit.

Ook leverbaar voor jouw camera!

De set is leverbaar voor alle courante camera’s, waaronder Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic en Olympus. Klik hier voor een overzicht van alle leverbare modellen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel