Lees nu: DIGIFOTO Masterclass Dier- en natuurfotografie

Christel  de Wolff 10172

Ben jij een natuurliefhebber en op zoek naar inspiratie of ben je juist aspirant dier- en natuurfotograaf en zou je geholpen willen worden met tips en tutorials? Speciaal voor natuurfotografen en -liefhebbers hebben wij de MasterClass Dier- en Natuurfotografie gemaakt, een online special van DIGIFOTO Pro.

MasterClass Macrofotografie

Er is niets heerlijker dan de natuur intrekken met je camera en al het moois om je heen vastleggen. Of je nu op pad gaat om grote wilde dieren te spotten of blij wordt van kleine details zoals paddenstoelen en bloemen, er is altijd wat te beleven.

Alles over natuurfotografie

Deze digitale uitgave van DIGIFOTO Pro staat in het teken van dier- en natuurfotografie in alle soorten, vormen en maten. Fotografen die we aan het woord laten zijn het over één ding in ieder geval al eens: als natuurfotograaf moet je respectvol omgaan met je omgeving. Meer tips en inspiratie geven onder meer Erik de Jonge, Hans Stel en Kyle van Bavel je in deze MasterClass dier- en natuurfotografie.

Boordevol dier- en natuurfotografie interviews en tutorials

Wanneer je voldoende geïnspireerd bent door de prachtige verhalen en foto’s van getalenteerde fotografen, wil je natuurlijk graag zelf aan de slag. Ook dan zit je goed met deze MasterClass editie van DIGIFOTO Pro. Deze digitale special staat namelijk bomvol tutorials en achtergrondartikelen. Wanneer kies je voor een groothoeklens en wanneer is een telezoom juist aan te bevelen? Welke accessoires zijn onmisbaar bij jouw natuuravontuur? En, waar vind je in Nederland de mooiste locaties voor verschillende soorten dier- en natuurfotografie? Je leest het allemaal in deze digitale editie. 

De redactie van DIGIFOTO Pro wenst je veel leesplezier met deze MasterClass Dier- en Natuurfotografie

Meer inspiratie in onze MasterClass edities

Bezoek read.clipboardmedia.nl om nog meer interessante online specials te zien, wat dacht je bijvoorbeeld van de MasterClass Landschapsfotografie of de Masterclass Macrofotografie? 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel