Zend je foto in en win!

Huisdieren fotograferen! Jouw mooiste foto in digifoto Starter magazine?

Christel de Wolff 1265
Ga eropuit of duik in je fotoarchief, wij zijn benieuwd naar de mooiste foto van huisdieren. Stuur je foto in en maak kans op publicatie in digifoto Starter magazine!

Dit moet je doen!

Huisdieren fotograferen, niet alleen leuk maar ook nog eens erg moeilijk. Dieren zijn niet te regisseren en hebben vaak een eigen willetje. Toch kan ook jij goed gelukte foto's van jouw poekie of rakker maken. Verras ons met je beelden. Duik in je fotobibliotheek of ga op pad met jouw trouwe huisdier aan je zij. Upload deze in de lezersgallery met als titel 'Huisdier'. Doe je dit vóór woensdag 10 juli, maak jij kans op een publicatie in digifoto Starter magazine!

Honden, katten, cavia's, slangen, vissen en schildpadden mogen allemaal meedoen. Heb jij geen huisdier maar je buurvrouw wel? Mag ook! Heb je toevallig een tamme huisspin of een paard in de gang? Stuur maar in. We zijn voor deze editie op zoek naar huisdieren in de breedste zin van het woord. Wildlife foto's zien we natuurlijk ook graag terug in de gallery, maar zullen deze keer niet uitgekozen worden.

Jouw mooiste foto in digifoto Starter magazine

Kiezen we voor jouw foto? Dan nemen we meteen contact met je op per email. Zorg dat je het bestand in hoge resolutie paraat hebt, want dat hebben we nodig om jouw foto mooi af te drukken in het magazine.

Kortom: upload jouw mooiste foto van je huisdier vóór woensdag 10 juli in onze Lezersgallery met als titel 'Huisdier' Veel succes! 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel