Geef je pa digifoto Starter magazines voor Vaderdag!

Aimée1 1150
Probeert je vader altijd de mooiste foto's te maken op vakantie, maar wil het niet altijd even goed lukken? Zoek niet verder, geef voor Vaderdag onze digifoto Starter edities cadeau!

Voor €17,95 euro geef je je vader niet alleen de laatste editie van digifoto Starter cadeau maar ook de aankomende editie. Wij zorgen ervoor dat deze bij je vader op de deurmat komen te liggen. En daarnaast mag je een keuze maken uit een van onze speciale pocketuitgaves om toe te voegen aan je cadeau. Hieronder meer toelichting over de pocketboeken.

Lichtmeting & belichting

De ideale belichting bestaat niet, deze is namelijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en vooral van de verdere verwerking bijvoorbeeld in RAW of in de camera. Dré de Man legt in deze speciale uitgave van DIGIFOTO uit hoe je in alle situaties tot een goede belichting komt. Zo bereik je met jouw foto’s een optimale kwaliteit.

Objectieven

Het objectief is het belangrijkste onderdeel van de camera. In deze speciale uitgave van DIGIFOTO legt Dré de Man aan de hand van tientallen zelfgemaakte foto’s uit hoe objectieven werken, welke kwaliteitsverschillen er zijn en vooral welk objectieven er zijn en waarvoor je ze gebruikt.

Edities van digifoto Starter

digifoto Starter staat boordevol tips en handige artikelen voor de beginnende fotograaf. De foto's van je vader zullen met sprongen vooruit gaan. Zo wordt het bekijken van zijn vakantiefoto's weer leuk! Goed idee? Vul dan snel je gegevens in via het webformulier.

afbeelding van Aimée1

Aiméevan Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanAimée