Fotografie apps voor sterrenfoto's

Redactie 1947
Met deze fotografie apps maak jij de mooiste sterrenfoto's.

Maak jij ook graag foto’s van de sterren en weet je niet altijd wanneer je dit nou het beste kunt doen? Je hoeft het er niet langer meer op te wagen of gewoon geluk te hebben, want hier op een rijtje; vijf fotografie apps die je goed kunnen helpen bij het maken van sterrenfoto’s. 

Vijf populaire fotografie apps

Accuweather fotografie app. Dit is een geweldige weer-app die kan voorspellen wanneer de lucht helder wordt en vol met sterren zal staan.

Clear outside fotografie app. Dit is een fantastische fotografie app die je meer gedetailleerde, lokale voorspellingen geeft. Daarnaast vind je hier ook informatie over de maancycli en bootelclassificatie.

Photopills fotografie app. Deze app is een van de beste fotografie apps. Het is een betaalde app maar volgens veel gebruikers het geld meer dan waard. Naast alleen astrofotografie zal het je fotografie in het algemeen helpen.

Plume fotografie app. Ook dit is een geweldige fotografie app waarmee je de luchtkwaliteit kan controleren. Zo zie je bijvoorbeeld of er veel of weinig wolken aan de lucht zijn en of je de sterren dus wel of niet goed op de foto kan zetten.

Sky View fotografie app. Dit is een hele handige fotografie app om alles te leren over de sterren. Het laat je zien waar de sterrenbeelden zijn, welke sterren eigenlijk planeten zijn en waar de satellieten in de lucht te vinden zijn. 

Video voor extra informatie over de fotografie apps

Bekijk deze video voor wat extra uitleg over bovenstaande fotografie apps

Lees ook: Allemaal fijne fotografie apps

Tags: sterrenfotografie, fotografie apps

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie