FOTOFAIR 2022: 2 & 3 juli

Christel  de Wolff 1342
FOTOFAIR, het grootste en leukste foto-evenement van de Benelux wordt dit jaar gehouden op 2 en 3 juli. Een weekend lang wordt het Landgoed Duynenwater te Eersel volledig omgetoverd tot een fotografisch speelparadijs waarin enthousiaste beeldmakers zich kunnen laten informeren, inspireren en zelf aan de slag kunnen met de diverse masterclasses en fotomomenten. Zorg dat je er bij bent! 

FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografie liefhebber ieder jaar weer een evenement om naar uit te kijken, met elke editie de meest leerzame en inspirerende workshops en masterclasses, prachtige fotomomenten en natuurlijk de nieuwste gear die je kunt bekijken en uitproberen. Als je wilt kun je op de FOTOFAIR de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen!

Landgoed Duynenwater te Eersel leent zich uitstekend voor een inspirerend evenement als FOTOFAIR. De aanwezigheid van een strand, meer én bosrijke omgeving, maakt het landgoed tot een uitermate geschikte plek om diverse nieuwe soorten spectaculaire workshops en masterclasses uit te proberen.

'Als je wil kun je op de FOTOFAIR de hele dag fotograferen'

Merken & standhouders

Twijfel jij al een poosje over de aanschaf van die ene camera, dat ene objectief of wil je je eens vrijblijvend laten informeren over diverse accessoires zoals statieven, fototassen of flitsers? Op FOTOFAIR zijn de grootste en beste fotografie merken vertegenwoordigd. Aan diverse stands kun je terecht met al jouw vragen en kun je vaak ook meteen de apparatuur van jouw interesse zien en misschien zelfs uitproberen. Ben je tevreden over wat je ziet en wil je tot aankoop overgaan? Dan kun je meteen terecht bij de stand van CameraNU.nl, de verkooppartner op FOTOFAIR. 

Workshops & masterclasses

Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker ook zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie weer naar huis gaat. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de wereld van de macrofotografie, leer hoe je moet werken met filters in landschapsfotografie of ga aan de slag met boudoir, fashion shoots met latex of high speed-fotografie. De workshops en masterclasses worden gegeven door uitsluitend professionele fotografen en er staan vele grote namen op de affiche waarvan jij kunt leren. Ook onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs geven een workshop op de fotobeurs.

Kijk voor het complete programma op fotofair.nl bij het kopje Workshops/Masterclasses.

Diverse fotomomenten

Ook voor wie op de bonnefooi naar FOTOFAIR komt, dus zonder het boeken van een workshop of masterclass, valt er genoeg te fotograferen. Geen enkele foto-evenement heeft zoveel bijzondere acts op het terrein als FOTOFAIR. Wanneer je een rondje over het terrein loopt, waan je je steeds in een andere wereld. Zo kun je je onder andere verbazen over de prachtige outfits en accessoires in het Steampunkers kampement, vanwege het grote succes een jaarlijks terugkerend fotomoment. Ook kun je zomaar diverse fotomodellen in opvallende outfits tegen het lijf lopen. Zie je ineens Pippi Langkous lopen of een andere bijzondere verschijning? Vraag gerust of ze even voor je willen poseren.

Alle informatie over FOTOFAIR 2022 vind je op www.fotofair.nl

Tickets & info

FOTOFAIR vindt plaats op het Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver, aan de Buivensedreef 10 te Eersel. Dagtickets kosten € 20,- en bestel je gemakkelijk online via fotofair.nl/tickets 

Let op: De masterclasses en workshops zijn EXCLUSIEF toegang tot FOTOFAIR. De masterclasses en workshops dien je, net als de dagtickets, van tevoren te reserveren via fotofair.nl/workshops

Mediapartner DIGIFOTO

Net als voorgaande jaren kunnen wij, DIGIFOTO, vol trots melden dat we mediapartner zijn van dit geweldige fotografie-evenement. Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent FOTOFAIR 2022 via onze site en sociale mediakanalen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel