'Bij Fotogeschenk.nl ben je alleen begrensd door je eigen fantasie'

De beste fotoprints vind je op Fotogeschenk.nl

Redactie 1986
Ben je op zoek naar het perfecte fotografiecadeau voor je vriend, partner of een familielid? Of ben je zelf op zoek naar de juiste leverancier om je fotoprints te verzorgen? Zoek niet verder. Op Fotogeschenk.nl vind je altijd precies wat je zoekt!

Fotoprints zijn er in allerlei soorten en maten. Een compleet assortiment tref je helaas maar zelden aan met als gevolg dat je bent aangewezen op verschillende leveranciers. Dat is nu verleden tijd. Op Fotogeschenk.nl vind je altijd precies wat je zoekt.

Het perfecte cadeau

Wanneer je op zoek bent naar een mooi cadeau, dan gaat er niets boven een kwalitatieve fotoprint. Fotogeschenk.nl biedt je de optie om jouw perfecte cadeau samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie afdruk op canvas of aluminium.

Een bijzonder cadeau is natuurlijk ook een optie. Wat te denken van een unieke en geheel zelf samen te stellen fotopuzzel? 

Wanddecoratie

Daarnaast kun je bij Fotogeschenk.nl unieke wanddecoraties laten maken. Zo bieden wij naast  canvas en aluminium onder andere ook afdrukken op plexiglas en forex en afdrukken van foto's op hout in diverse soorten. Ben je op zoek naar volledige invulling van je wand? In dat geval kun je je eigen fotobehang laten maken.

Kwalitatieve afdrukken

Dankzij ons vakmanschap leveren wij al meer dan tien jaar unieke afdrukken. Kortom, bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve afdrukken.

Bij ons staat niet alleen de kwaliteit, maar ook de service hoog in het vaandel. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een bepaald product of de verschillende mogelijkheden, wij begeleiden jou naar het juiste product. 

Snelle levering

Prettig is dat je bestelling bij ons razendsnel geleverd wordt. Foto afdrukken en fotovergrotingen die op werkdagen voor 16.00 uur met de speciale spoedoptie worden besteld en betaald, worden de volgende dag geleverd. Canvas foto's die op werkdagen voor 15.00 uur met spoedoptie worden besteld, worden dezelfde dag verzonden en de volgende werkdag of zaterdag geleverd. Of de spoedoptie mogelijk is, staat aangegeven per product.

De overige producten worden binnen twee tot drie werkdagen geleverd, maar voor een deel van de producten is spoedlevering binnen twee dagen en/of levering op de eerstkomende zaterdag mogelijk. Ook dit staat aangegeven per product.

Van elk product wat je besteld ontvang je vooraf een bericht met daarin een Track & Trace-nummer. Prettig, want zo blijf je altijd op de hoogte van waar je bestelling zich bevindt. Voor grootformaten wordt enkele dagen voor levering contact met je opgenomen zodat er een afspraak ingeplanned kan worden.

Doe meer met foto’s

Kortom, bij Fotogeschenk.nl ben je alleen begrensd door je eigen fantasie. Als jij een bepaalde fotoprint kan bedenken, kunnen wij het maken.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie