Fotografeer de winter en win een fotoreis naar Noorwegen!

Fotografeer de winter en win een fotoreis naar Noorwegen!

Redactie digifoto Starter 14272
Wil jij een spetterende fotoreis maken naar Noorwegen? Wij geven je de kans om acht dagen lang de mooiste bergen, watervallen en herfstkleuren met behulp van het Noorse licht op de gevoelige plaat vast te leggen. Wat moet je doen? Je mooiste winterfoto insturen.

Hoe ziet een winterfoto eruit? Dat is helemaal aan jou. Of je nu je fanatiekste wintersportmove vastlegt, je eerste glühweinervaring van dit jaar of een stil winterlandschap, ons maakt het niet uit zolang het resultaat maar verrassend is.

Inzenden kan tot 29 februari 2012.

Noorwegen

Prijs: Fotoreis naar Noorwegen t.w.v. €1799,-

Heb je ons van onze stoelen doen vallen met een verpletterend winterplaatje? Dan is de achtdaagse fotoreis naar Noorwegen voor jou. Samen met je groepsleden reis je in de nazomer van 2012 naar Noorwegen om je verbeelding letterlijk en figuurlijk de ruimte te geven.

In deze reis maak je kennis met twee totaal verschillende fotografische landschappen, die niet ver van elkaar vandaan liggen. Rondane met haar afgeronde en glooiende bergtoppen nodigt uit om aan de slag te gaan met vergezichten, rotsformaties, stroomversnellingen, korstmossen, maar vooral kleuren. Jotunheimen dat niet voor niets ‘Het Huis van de Reuzen’ betekent, herbergt de hoogste toppen van Noorwegen en kenmerkt zich door steile bergen. De omgeving kent een ongerepte uitgestrektheid waar je als fotograaf je hart kunt ophalen. Tijdens de week zul je op een nieuwe manier leren kijken terwijl alle fotografische technieken aan bod komen.

Meer info vind je hier!

Deze reis wordt je beschikbaar gesteld door Nordic Vision Fotoreizen en Visit Norway.

noorwegen

Zo doe je mee met de wedstrijd

 • Stap 1 - Registreren

  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 • Stap 2 - Uploaden

  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 • Inzendingen bekijken

  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met 29 februari 2012. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Starter – hierna te noemen DIGIFOTO Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 29 februari 2012.
afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Gea Bouma

Ik doe een poging

afbeelding van Anonymous

Is de uitslag al bekend?

afbeelding van Anonymous

Waar blijft de uitslag. Het is al april!! Je kon insturen tot 29 feb.

afbeelding van ejtaan

hmm... ook ik ben inmiddels wel heel nieuwsgierig naar een uitslag......
????

afbeelding van Jemoeder

We zitten al maanden te wachten.......... waar is de UITSLAG? want ik krijg op ten duur zelf een beetje uitslag van. Het is eind april al.... en insturen tot 29 feb... Slechte organisatie......