Zeven huishoudelijke voorwerpen voor creatieve foto's

Jooshua Franssen 8065
Wat hebben een spiegel, glazen bol, panty, tablet, zwarte tegel, 'beer cozy' en ronde tl-lamp met elkaar te maken? Los van elkaar weinig, maar je kunt al deze voorwerpen gebruiken voor het maken van creatieve foto's. Voor The Cooperative of Photography (COOPH) maakte Markus Berger een video waarin hij demonstreert hoe je deze voorwerpen kunt inzetten bij het maken van foto's.

Voor het maken van foto's creatieve effecten zijn deze DIY (Do-It-Yourself) tips erg interessant. Je komt soms leuke dingen tegen waar je zelf niet bij stil zou hebben gestaan. Het leuke van deze DIY-tips is dat je veel van de materialen waarschijnlijk wel hebt liggen. Markus Berger laat in een video, die hij maakte voor COOPH, zien hoe je diverse huishoudelijke producten kunt gebruiken voor het maken van creatieve foto's.

Zo maakt Markus in de video gebruik van een zwarte tegel voor een reflecterende onderlaag en een TL-lamp als ring licht. Heb je dezelfde voorwerpen thuis liggen dan kan je het zelf uitproberen. Heb je dit niet? Kijk eens rond in je huiskamer, garage of in de schuur. Misschien dat je zelf vergelijkbare voorwerpen hebt liggen die je opzelfde, of andere manier, zou kunnen gebruiken.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua