Fotofair 2021

Workshop gekleurde meelfotografie op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1357
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie hoe je met behulp van gekleurde meel unieke, creatieve foto’s maakt.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Workshop gekleurde meelfotografie met modellen

De workshop waar je met gekleurde meel op een creatieve manier de modellen gaat fotograferen wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop en je meteen inschrijven? Klik dan hier

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop worden er scenes neergezet door Ki Tan en zijn team en worden de modellen ‘behandeld’ met gekleurde meel. Je leert tijdens de workshop hoe je op het juiste moment reageert om de foto’s te maken en hoe je deze achteraf kan perfectioneren door middel van een aantal korte tips over Photoshop. Plezier, samenwerking en creativiteit staan centraal bij deze workshop. Neem vooral een statief mee, een camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken met een volle batterij en uiteraard lege geheugenkaarten. Wil je liever met witte meel werken? Klik hier voor meer informatie over de workshop witte meelfotografie met modellen.

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie