Fotofair 2021

Workshop Fotofair 2021: leer meer over sportfotografie met Nico Delmeire

Redactie digifoto Starter 999
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze workshop in lezingvorm gegeven door Nico meer over sportfotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop sportfotografie in lezingvorm

De workshop waar je meer gaat leren over sportfotografie en waarbij praktische tips worden gegeven om betere sportfoto’s wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de inhoud van de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Over Nico Delmeire

Tijdens deze workshop ga je luisteren naar Nico Delmeire. Na een opleiding bij Fotogram in Amsterdam heeft hij de Fotovakschool gevolgd. Nico heeft vele nationale en internationale wedstrijden gefotografeerd in vele sporten en heeft tientallen landen bezocht voor zijn fotografie. Tijdens deze workshop zal hij praktische tips geven om betere sportfoto’s te maken.

Deze workshop is in lezingvorm, hierbij je dus geen camera nodig. Wel kan je eventueel een notitieblok meenemen om tips op te schrijven. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie