Winterfotofair: het leukste foto-evenement geheel in kerstsfeer

Christel de Wolff 1073
Fotofair is ieder jaar weer een evenement om naar uit te kijken. Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de mooie fotomomenten heeft de organisatie iets nieuws: WinterFotofair. Op 11 en 12 december 2021 kun je jezelf een weekend lang helemaal onderdompelen in de foto- en videografie (geheel in kerstsfeer natuurlijk). 

Deze achtste Fotofair vindt plaats bij museum Bevrijdende Vleugels en restaurant Boshuys, Sonseweg 39 te Best, net boven Eindhoven. Het belooft een fantastisch uitje te worden voor de hele familie, met leuke en educatieve musea, fotomomenten en natuurlijk een miniatuur kerstdorp.

De Winterfotofair is onderdeel van de grote Kerstfair in het weekend van 11 en 12 december, en 17 tot en met 20 december. Laat een leuke kerstfoto maken met het hele gezin, in koets of arreslee en laat je inspireren door luxe interieur ideeën, exclusieve lifestyle producten, kerstdecoratie, aankleding, wintersport accessoire en natuurlijk foodtrucks voor de nodige versnaperingen.

Fotografieliefhebbers kunnen zichzelf uitleven bij diverse fotoshoots, demonstraties, workshops, masterclasses en nog veel meer. Je nieuwe favoriete fotoapparatuur neem je tevens direct mee naar huis dankzij verkooppartner Calumet Photographic.

Info en tickets Winterfotofair

De online ticketshop voor Winterfotofair is reeds geopend. Wie vóór 1 december een ticket bestelt, ontvangt Early Bird korting. Na 1 december gaat de ticketprijs online omhoog. Tickets zijn ook aan de kassa verkrijgbaar op 11 en 12 december.

Info: winterfotofair.nl & kerstfair.eu

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel