Wil jij je portfolio laten beoordelen door Otto Snoek?

Christel  de Wolff 1214
Vraag jij je soms af wat een professioneel fotograaf van jouw werk zou vinden? Dat treft, je kunt jouw portfolio laten beoordelen tijdens Rotterdam Photo 2021 en wel door niemand minder dan Otto Snoek.

Als enthousiast fotograaf kun je gelukkig vaak rekenen op de steun van je vrienden en familie. Echter, voor diepgaande feedback op de door jouw geproduceerde beelden, kun je meestal niet bij hen aankloppen. Zij hebben de kennis niet paraat, of durven geen feedback te geven in angst je te kwetsen. Je moet dus op zoek naar een manier om jouw portfolio te laten beoordelen zodat je er mee verder kunt. Opbouwende kritieken…. Een perfecte manier is het laten bekijken van jouw portfolio door Otto Snoek. En jawel, dat kan! Op Rotterdam Photo 2021.

Otto Snoek laat zijn ogen over jouw werk glijden en zal je daar zijn persoonlijke en professionele mening over geven. Uiteraard is deze voorzien van een haarfijne uitleg, zodat je daadwerkelijk iets kunt met de eventuele kritieken.  Hij vertelt: ‘Ik ga op zoek naar de lagen in je werk. Misschien wil je weten welke kwaliteiten ik tegenkom in je werk, welke mogelijkheden ik zie. Ik laat je graag mijn eerste indruk weten en daarna een weloverwogen tweede. Ik geef tevens antwoorden op jouw specifieke vragen. Mijn doel is om bij te dragen aan het verbreden van jouw visie, vaardigheden en creatieve zoektocht.’

Otto Snoek - Via Rotterdam Photo

Portfolio Review op Rotterdam Photo

Rotterdam Photo Festival is verheugd om samen met Otto Snoek deze persoonlijke portfolio review aan te kunnen bieden. Naast dat je een recensie ontvangt op jouw werk, krijg je van Otto een gesigneerde versie van een van de foto’s die hij heeft gemaakt voor Rotterdam Photo in 2021.

Samen met straatfotograaf Otto Snoek zijn we verheugd om al onze volgers hun persoonlijke Portfolio Review te lanceren en aan te bieden. Naast de recensie stuurt Otto je een gesigneerde versie van de echte foto die hij heeft gemaakt voor de speciale editie van het Rotterdam Photo Festival 2021.

De prijs voor de Portfolio Review, inclusief print van Otto Snoek, is 155 euro. Wil jij jouw deelname alvast vastleggen, neem dan contact op via info.rotterdamphoto@gmail.com

Info: www.rotterdamphoto.com

Otto Snoek - Via Rotterdam Photo

Over Otto Snoek

Otto Snoek is autonoom documentair fotograaf sinds 1992. Zijn werk toont een radicale esthetische en thematische focus op hedendaagse onderwerpen in de westerse wereld. Otto Snoek is geïnteresseerd in ‘de straat’ en in zijn werk weerklinken de meer abstracte processen die in de samenleving als geheel plaatsvinden. Zijn werkwijze valt onder de noemer 'slow journalism'.

www.ottosnoek.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel