Destination Nowhere – Martin Kers

Weekwinnaarsprijs: Destination Nowhere – Martin Kers

Fokelien Broekstra 2862
Iedere vrijdag wordt er door onze volgers op Facebook een weekwinnaar gekozen uit de eerdere dagwinnaars. Deze week is er voor de winnaar een mooie boek te winnen: Destination Nowhere van Martin Kers.

Destination Nowhere - Martin Kers

Martin Kers heeft de meest verlaten en afgelegen landschappen op een indringende manier weten te fotograferen. Zijn 340 pagina's tellende boek staat vol met foto's die hem 'naar het eind van de wereld' brachten. Hij kwam op de prachtigste en meest kleurrijke plekken. Doormiddel van zijn boek krijg je een idee van de plekken die hij in de afgelopen jaren bezocht heeft. 

Martin Kers

Martin Kers is landschapsfotograaf, maar noemt zichzelf liever buitenfotograaf. Zijn werk wordt gekenmerkt aan het feit dat hij het 'gewone' als iets bijzonders weergeeft. Voor verschillende kranten en tijdschriften reisde hij de hele wereld over. Zijn echte doorbrak kwam toen zijn Hollandboek op de markt kwam. De manier waarop hij Nederland liet zien was anders. Het boek, Destination Nowhere, is verkrijgbaar via uitgeverij TerraLannoo. Kijk voor meer informatie op de website.

Wil je dit boek winnen? Upload dan jouw mooiste foto's in de gallery. De komende 5 weken geven we dit boek weg aan de Weekwinnaar.

afbeelding van Fokelien Broekstra

FokelienBroekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFokelien