Wat is jouw mooiste foto van afgelopen jaar?

Wat is jouw mooiste foto van afgelopen jaar?

Fokelien Broekstra 2482
Het jaar 2016 loopt bijna op zijn eind. Tijd om jouw beste foto’s eens op een rij te zetten. Want wat is nou je beste foto van het afgelopen jaar?

Foto’s

Een jaar telt 366 dagen, je hebt in deze dagen vast genoeg foto’s gemaakt. Je hebt misschien foto’s die niet zo goed gelukt zijn, maar er zullen er ook genoeg zijn die wel geslaagd zijn of er echt uitspringen! We vertelden eerder dat het belangrijk is om te leren van je fouten, nu het jaar op zijn einde loopt kijken we liever iets positiever terug. Wij zijn daarom benieuwd naar jullie best gelukte foto’s! 

Uitdaging

Wij dagen je uit! Op welke foto ben jij echt trots? Welke foto springt er voor jou echt uit? Wat is het verhaal achter de foto? Hoe heb je hem gemaakt? Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen! Achter elke gemaakte foto schuilt immers een verhaal!

Lezersgallery

Jij kan jou best gelukte foto delen in de lezersgallery. Deel de link naar jouw foto onder dit artikel! Wij zijn benieuwd naar jullie foto’s!
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

FokelienBroekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFokelien

afbeelding van GerdaH

http://www.digifotostarter.nl/users/gerdah/gallery/yesterday

Deze foto is mijn mooiste van het jaar 2016 omdat:
ik er steeds meer in slaag om sfeerfoto’s te maken van het kleine rondom ons. En omdat de jury precies verwoordde wat ik met deze foto had proberen weer te geven.
Bovendien wil ik bij deze Digifoto Starter bedanken voor de waardering van mijn foto’s die middels 11 x Spotlight en twee x Foto van de Dag en zelfs 1x tot Foto van de Maand gekozen werden!
Een mooiere aansporing om op de ingeslagen weg voort te gaan kan ik niet bedenken! :)
mvg Gerda

afbeelding van Fokelien Broekstra

Wat een gave foto's! Bedankt voor het delen!