Vraag het dokter Dré: stel jouw prangende fotografie gerelateerde vragen!

Christel  de Wolff 1813

Heb jij een prangende aan fotografie gerelateerde vraag? Wil je weten waarom je camera niet doet wat je wil of ben je benieuwd naar de beste instellingen voor een specifiek onderwerp? Vraag het aan onze fotografie dokter Dré!

Vraag het dokter Dré 

Regelmatig krijgen wij op de redactie vragen van lezers over technische aspecten van fotografie. Soms werkt een camera niet zoals verwacht, soms vraagt iemand zich af hoe een specialistische bewerking moet worden uitgevoerd. Hoewel wij over vrijwel alle onderwerpen schrijven en hebben geschreven, kunnen we op sommige vragen niet meteen een kant-en-klaar antwoord geven. Voor dit soort vragen hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen: vraag het Dré. Onze fotografiedokter Dré de Man heeft vrijwel overal een antwoord op. Heb jij ook een prangende vraag? Vraag het Dré! 

Zo werkt het

Zit jij met een (technische) vraag over fotografie? Beschrijf waar je tegenaan loopt en deel eventuele foto's waarop duidelijk is wat er aan de hand is. Stuur een mail naar dokterdre@clipboardmedia.nl en wij gaan er mee aan de slag. Is het een vraag waar veel lezers tegenaan lopen of waarover veel te vertellen is? Dan heb je een grote kans dat we jouw ingestuurde vraag behandelen in ons magazine. 

Lees ook: MasterClass Macrofotografie - Boordevol interviews, tutorials en inspiratie

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel