Nog tot 15 juli 2019

Voordeel bij aankoop Peak Design Travel Backpack 45L

Christel  de Wolff 1078
Met de Peak Design Travel Backpack 45L ga je goed georganiseerd en comfortabel op reis. En dankzij deze actie nu ook nog eens extra voordelig!

Dankzij Transcontinenta BV, distibuteur van Peak Design in de Benelux, kun je nu wel heel voordelig op reis. Bij aankoop van een Peak Design Travel Backpack 45L krijg je namelijk een Peak Design Tech Pouch of Wash Pouch ter waarde van € 60,- gratis!

Lees ook: Krijg een macro converter set bij aankoop van een Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35

Peak Design Travel Backpack 45L

Met de Peak Design Travel Backpack 45L ga je goed georganiseerd en comfortabel op reis. De fototas is namelijk ontworpen met de reiziger in het achterhoofd. Dat merk je: de tas is gemaakt van 400D weerbestendig nylon en ook de binnenkant is gecoat voor extra waterbestendigheid. De rugzak heeft bovendien diverse slimme mogelijkheden om hem te laten groeien of krimpen qua formaat (tussen 30L en 45L), wanneer dat nodig is. De Peak Design Travel Backpack 45L is verkrijgbaar in zwart en salie-groen.

Om optimaal gebruik te maken van de Travel Backpack, kun je een reeks modulaire inserts aanschaffen, die elk ontworpen zijn om aan jouw specifieke reisbehoeftes te voldoen. Er zijn zes verschillende soorten. Zo kon je een packing cube aanschaffen voor bijvoorbeeld kleding, een camera cube voor je camera's en objectieven, een shoe pouch in de vorm van een oprolbaar schoenenzakje, een rainfly gemaakt van rip-stop nylon, een tech pouch voor je smartphone, snoertjes, opladers en USB-C hubs en een wash pouch voor toiletspullen met handig ophanghaakje. 

Lees ook: Tijdelijk cashback op Samyang autofocus objectieven

Tijdelijk gratis Tech Pouch of Wash Pouch

Bij aankoop van een Peak Design Travel Backpack 45L krijg je nu tijdelijk een gratis Peak Design Tech Pouch of Wash Pouch ter waarde van € 60,- in de kleur salie-groen of zwart.

Deze Peak Design Travel Backpack 45L promotie geldt voor aankopen gedaan in de periode tussen 10 mei 2019 en 15 juli 2019.

Meer informatie of je direct aanmelden voor de actie? Dat kan hier.

Lees ook: Gratis toegang Fotofair bij boeking van een Transcontinenta lezing

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel