Volgende week verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 5.2022

Redactie digifoto Starter 713
Coming soon! DIGIFOTO Pro 5.2022 is binnenkort verkrijgbaar. In dit artikel lees je hoe je jouw exemplaar kunt bemachtigen.

Wanneer ligt DIGIFOTO Pro 5.2022 in de (digitale) winkel?

Op 14 of 15 november ontvangen abonnees het magazine op de mat. Vanaf dat moment is de editie ook (digitaal) te koop in onze webshop. Vanaf 16 november kun je jouw exemplaar aanschaffen in boekhandels in de Benelux. 

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 5.2022 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland) of digitaal voor € 6,95,-.

Lees ook: Lees DIGIFOTO Pro online

DIGIFOTO Pro 5.2022

Met de vijfde editie van dit jaar, voorzien we je graag van genoeg inspiratie om de herfst mee door te komen. Deze editie staat in het teken van portretfotografie, in al zijn facetten, maar natuurlijk passeren ook genoeg andere onderwerpen de revue.

Zo pakken we groots uit in gesprek met Arnoud van de Weerd. Zijn foto’s vallen ons steeds weer op in de gallery van onze website en dus werd het tijd voor een gesprek met de gepassioneerde landschap- en cityscape fotograaf. Datzelfde geldt voor Wil Crooymans die ons steeds weer weet te verrassen met zijn bijzondere benadering van urbex-fotografie gecombineerd met modellen. Ook doet hij een boekje open over zijn fascinatie voor architectuurfotografie.

Portretfotografie met GFX100S

In het kader van portretfotografie spreken we met Fujifilm-fotograaf Michael Graste. Michael houdt zich bezig met People, Fashion en Branding. Samen met zijn team weet hij steeds verrassende beelden te creëren waarin een verhaal centraal staat. Het maakt voor Michael niet uit of dat het verhaal van een kleine onderneming, een groot merk of een BN’er is, hij fotografeert iedereen in hun kracht.  

Gebruikersreview Canon EOS R7

Een poos geleden hebben we online opgeroepen dat geïnteresseerden zich konden melden voor het testen van de Canon EOS R7. We ontvingen meer dan 200 aanmeldingen voor deze actie. We kozen voor fotografieliefhebber en doorgewinterd Canongebruiker Meint Brookman. Hij stelde de camera op de proef in diverse uitdagende situaties. Zijn bevindingen lees je verderop in het magazine. 

Tips en tutorials

Natuurlijk valt er nog veel meer te zien en te beleven in deze editie. Qua educatie hebben we diverse artikelen voor je klaar staan die ingaan op de technische kanten van (portret)fotografie. Hoe belicht je het beste met (flits-)licht en hoe kun je snel en accuraat een portret bewerken in Adobe Lightroom Classic 12? 

Gear

We hebben ook diverse apparatuur getest, waaronder de HP ENVY Inspire 7920e all-in-one printer, Nikon Z 400mm f/4.5 VR S, Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ voor APS-C-camera’s en Sony FE 16-35mm f/4.0 G PZ.

En nog veel meer...

Verder vind je in deze editie natuurlijk ook weer onze vaste rubrieken zoals de boeken en agenda-rubriek en natuurlijk zetten we weer een paar van jullie mooiste foto’s in de spotlight! 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 5.2022 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland) of digitaal voor € 6,95,-.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie