Veilig je cameraspullen meenemen op vliegreis met de Think Tank Airport Advantage XT

Christel  de Wolff 539
Vliegreis voor de boeg en wil je je cameraspullen gemakkelijk en veilig meenemen? Dan is de Think Tank Airport Advantage XT iets voor jou.

Discreet in zwart en grafietkleurig

De Think Tank Airport Advantage XT is verkrijgbaar in een zwart en grafietkleurig. De rolkoffer heeft een discrete uitstraling, men zal niet snel denken dat je met dure fotoapparatuur rondloopt. Dit geeft een veiliger gevoel. Ook hoef je je geen zorgen te maken over of je de rolkoffer wel als handbagage mee kunt nemen. De think Tank Airport Advantage XT voldoet namelijk gemakkelijk aan de eisen van luchtvaartmaatschappijen. En omdat de tas uiterst licht is (slechts 3,4 kilo) kun je hem met gemak helemaal volstoppen en nog niet het maximale gewicht van handbagage halen. Uiteraard is er door Think Tank niet bezuinigd op de kwaliteit en bescherming van je spullen om aan de gemakseisen te voldoen. De Airport Advantage XT biedt nog steeds de top kwaliteit en bescherming van je dierbare cameraspullen die je gewend bent.

Wat past er in de Think Tank Airport Advantage XT?

Allereerst is er ruimte voor een laptop van maximaal 17 inch en een 10 inch tablet. Videografen hebben in de Think Tank Airport Advantage XT ruimte voor een spiegelloze videokit met objectieven een gimbal en een drone. Fotografen kunnen maximaal twee spiegelreflex- of spiegelloze camera's meenemen met bevestigde (tele-)objectieven en nog 5 tot 8 objectieven en diverse accessoires. 

Prijs en beschikbaarheid

De adviesverkoopprijs van de Think Tank Airport Advantage XT bedraagt € 319,99. De rolkoffers in zwart en grafiet zullen vanaf begin december beschikbaar zijn. 

Meer info via de website van Think Tank.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel