Urbexers ontdekken verlaten pretpark

Urbexers ontdekken verlaten pretpark waar elektriciteit nog werkt

Eefke Burg 4053
Youtubers Davey Podrabsky en Ramon Podrabsky ontdekten wel een hele mooie plek om te kunnen urbexen: een verlaten pretpark in Duitsland waar de elektriciteit nog werkt. De urbexers hebben daadwerkelijk nog in een aantal attracties gezeten, al was dat waarschijnlijk niet helemaal verstandig.

Verlaten pretpark heeft nog wel stroom

In hun video laten ze zien hoe het prachtige pretpark er op dit moment uitziet. Het verlaten pretpark Itteral ligt in de West-Duitse stad Solingen, zo'n 100 kilometer van Roermond vandaan. De eigenaar van het park, Bruno Schmelter, heeft het park jarenlang proberen te verkopen maar dit is nog niet gelukt. Eerder is het park ook al eens in beeld gebracht door Youtubers, maar dit is de eerste keer dat er zo'n uitgebreid beeld is geschoten van het park met de daadwerkelijke attracties.

Lees ook: Politie verwijdert tatoeages met Photoshop waardoor verdachte lijkt op dader

De video begint met dat de Youtubers een huisje in zijn gevlucht, want het is nog een druk bezocht pad en het urbexen is no niet bepaald legaal. 'Ik zag het net al een beetje van bovenaf en het is er super mooi, met allerlei watervalletjes,' geeft de Youtuber aan.

Youtubers gaan in zweefmolen verlaten pretpark

Even later komen ze bij een nog werkende zweefmolen. 'What the fuck, hij doet het nog echt. Het is echt niet normaal om dit op een urbexlocatie te zien.' In de etalages zijn allemaal poppen te zien, die nogal verontrustend overkomen.. Ze vinden later ook een speelpaleis met een ballenbak en allerlei verlaten poppen.

Lees ook: Fotohack: gebruik je beeldscherm als achtergrond

Bekijk ook de volledige video met hierin videomateriaal van het verlaten pretpark hieronder.

 

 

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke