Urbex Fotografie - korte documentaire

Redactie digifoto Starter 777

In deze korte documentaire ga je mee op pad met Etiënne Hessels, hij is voor zijn hobby urbex fotograaf en vertelt er dan ook uitgebreid over in deze mini-documentaire.

In deze mini-documentaire volg je Etiënne Hessels. Hij is timmerman van beroep, maar gaat er maar al te graag op uit om urbex te fotograferen. Hij vertelt ons als kijkers alle risico's die je hebt bij urbex fotografie en wat hij zelf nou zo leuk vind aan het urbex fotograferen

Klik op de video hier onder om de documentaire te bekijken.

 

 

Wil je nog verder lezen over urbex fotografie? Lees dan onze andere interessante artikelen hierover: 

We hebben onlangs weer een te gek magazine uitgebracht met prachtige foto's, interessante interviews en hebben we ook weer reviews voor jullie klaarstaan van onder andere de Nikon Z 30, Fujifilm X-H2S en Canon 100mm f/2.8L Macro IS USM. Dit was natuurlijk nog lang niet alles, maar voor een beter overzicht wat je kunt verwachten van het nieuwe magazine lees dan verder in dit artikel.  

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 4.2022 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie