Upload jouw foto in de lezergallery en maak kans op een publicatie in DIGIFOTO magazine!

Christel de Wolff 360
Wanneer je vaker op onze website struint heb je vast de gallery al wel gezien. Daarin kun je kosteloos jouw mooiste foto's uploaden, werken van anderen bekijken en op elkaar reageren. Dat an sich is al super inspirerend, maar wist je ook dat je door jouw foto's te uploaden kans maakt om in de spotlight te komen? Wat dat inhoudt, leggen we hieronder uit.

Jouw mooiste foto moet gezien worden

Wanneer jij mooie foto's maakt, dan wil je natuurlijk dat ze gezien worden. Hetzij op jouw eigen website, dan wel op social media. Wil je echter een nog breder publiek bereiken? Gebruik dan het platform DIGIFOTO om jouw foto's te delen. Dagelijks posten wij foto's uit de gallery op instagram (uiteraard met naamsvermelding en passende hashtags) om aan de buitenwereld te laten zien wat voor moois onze lezers allemaal maken. Daarnaast plaatsen we wekelijks de mooiste foto's in onze nieuwsbrief én maken we overzichten met de mooiste lezersfoto's op de site. 

Een nog groter bereik voor jouw foto's

Maar het allermooiste is nog dat we voor iedere editie diverse interviews doen met fotografen die hun werk hebben geupload in onze gallery. We noemen dat de spotlight interviews, deze worden gepubliceerd in DIGIFOTO magazine. Wil jij jouw foto's dus aan een nog breder publiek laten zien? Zorg dan dat je opvalt tussen de foto's en wie weet pikken wij je er binnenkort uit voor een mooi interview in een van de magazines! 

Hoe werkt het? 

Om foto's te uploaden heb je een (gratis!) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken. Eenmaal ingelogd kun je per dag maximaal vijf foto's inzenden. Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Via je profiel kun je ook je persoonlijke fotogallery benaderen, waarin je foto's terecht komen.

Lees ook: alle belangrijke nieuwsupdates en productaankondigingen op een rij

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel