Peak Design Travel Duffel

Uitbreiding Peak Design Travel Line met Duffelpack 35L en 65L

Christel  de Wolff 791
Via een succesvolle Kickstarter campagne, is Peak Design in staat om de Travel Duffel te introduceren. Ook wel een moderne versie van een plunjezak. Veelzijdigheid en eenvoud staan bij deze nieuwe reistassen centraal.

Peak Design werkt hard aan de weg om hun Travel Line uit te breiden. Op Fotofair maakten we al kort kennis met de Peak Design Travel Duffelpack 35L en 65L, nieuw in het assortiment. Wat maakt deze reis- en fototassen zo bijzonder?

Lees ook: Overzicht cashback, kortingen en acties

 

Peak Design Travel Duffel 35L

De Peak Design Travel Duffel 35L is een ode aan de tijdloze en uiterst praktische plunjezak. De tas is voorzien van gewatteerde handgrepen en een schouderriem die allemaal afneembaar zijn. Verder is de Duffel gemaakt van weerbestendig nylon canvas en volledig op maat gemaakte aluminium hardware. De weerbestendige rits geeft toegang tot één groot volume. Deze ruimte kun je zelf naar wens indelen met de apart verkrijgbare Peak Design Packing Tools.

De Peak Design Travel Duffel 35L is (vanaf 2 juli) verkrijgbaar in de kleuren zwart en salie-groen en heeft een adviesprijs voor € 139,99.

Peak Design Travel Duffel 65L

De 65 liter versie is enorm, maar maximaliseert het draagvermogen zonder dat je daarbij moet inboeten aan draagcomfort of veelzijdigheid. De gewatteerde schouder- en heupriemen in rugzakstijl ondersteunen de zware last. Indien je de riemen niet gebruikt, kun je ze opbergen in de magnetisch afgesloten rugpanelen. De handgrepen aan alle zijden van de tas helpen je hem snel en gemakkelijk op te pakken. Het volume van 65 liter is dusdanig groot dat er perfect meerdere Packing Cubes in passen, afhankelijk van jouw wensen.

De Peak Design Travel Duffel 65L is verkrijgbaar in de kleuren zwart en salie-groen en heeft een adviesprijs van € 239,99.

Meer informatie over de Peak Design Travel Duffelpack of een van de andere Peak Design tassen vind je hier

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel