bouw een efficiënte workflow op met Lightroom tips

Tijd besparen in Lightroom dankzij deze tutorial

Christel de Wolff 1464

Het importeren van foto's in Adobe Lightroom kan op vele manieren en niet iedere manier is even efficiënt. Als je niet zeker weet of jouw manier van werken de juiste is, raden we je aan om onderstaande video te bekijken.

Anthony Morganti vertelt je op een makkelijk te volgen manier alles over het importeren van jouw foto's in Adobe Lightroom. Je moet er wel even voor gaan zitten, want de tutorial duurt vijfendertig minuten. Toch is de tijdsbesteding het meer dan waard, want als je eenmaal een goed functionerende workflow hebt opgebouwd, bespaart dat je de rest van je fotografiecarrière enorm veel tijd!

 

 

Overigens is de video in het engels, maar op Youtube kun je de ondertiteling makkelijk aanzetten en laten vertalen in het Nederlands met behulp van het tandwielknopje. Zowel de ondertiteling als zijn vertaling zijn automatisch gegenereerd waardoor er af en toe wat kromme zinnen kunnen ontstaan, maar het overgrote deel van de uitleg is op deze manier goed te volgen óók als jouw kennis van de Engelse taal wat minder is.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel