Nachtportretten maken met beschikbaar licht

Terugkijktip: Nachtportretten maken met beschikbaar licht

Redactie 1201
Wat doe je als je ’s nachts portretten wilt maken, maar je hebt geen flitsers tot je beschikking. Precies, dan zal je het moeten doen met het licht wat er beschikbaar is. Jordan Matter geeft in deze video een aantal tips hoe je het beste met beschikbaar licht te werk kunt gaan en prachtige nachtportretten kunt maken. Erg informatief!

Nachtportretten

Shutterbug fotograaf Jordan Matter deelt vijf geweldige tips over hoe je 's nachts prachtige portretten kunt schieten met zeer weinig gear. Hij laat je zien hoe je gebruik kunt maken van het licht wat er nog beschikbaar is in de nacht. Op die manier is hij in staat om drie totaal verschillende nachtportretten te fotograferen in slechts een paar minuten. Zo gebruikt hij het zachte licht van een etalage, die net als een soort grote softbox werkt. Met een paar kleine aanpassingen zien je portretten er weer heel anders uit, maar nog steeds fantastisch!

Jordan Matter

Als je deze video interessant vindt, is het een aanrader om eens op de website van Jordan Matter te kijken. Hier staan een hoop informatieve video’s!

 

 

 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie