Super slowmotion supersterren

Redactie digifoto Starter 723
De Canadese filmmaker Cole Walliser is samen met de 'E's glambot' op pad gegaan naar de Grammy's om sterren in slowmotion vast te leggen. Hier heeft hij onder andere supersterren Lady Gaga, Twenty One Pilots, John Legend en Chrissy Teigen in slowmotion vastgelegd.

De super slowmotion beelden met de E! Glambot

De glambot is een robot die in situaties als rode lopers prachtige beelden schiet. De robot heeft twaalf voorgeprogrammeerde bewegingen. Cole Walliser kiest van te voren een van deze twaalf bewegingen die het beste past bij de superster. De glambot is voorzien van een Bolt High Speed Cinebot-camera. Deze camera kan beelden volgen met hoge snelheid waardoor de beelden worden gefilmd in super slowmotion. De camera heeft een snelheid van 15 feet per seconde wat omgerekend 4,57 meter per seconde is.

Super slowmotion beelden

De beelden die worden vastgelegd hebben iets magisch over zich. Kijk maar eens naar deze video van Jennifer Lopez.

Daarnaast zie je ook aan de supersterren dat ze het daadwerkelijk erg leuk vinden om vast gelegd te worden in super slowmotion.

Meer en meer slowmotion sterren

Na Cole zijn eerste rode loper ervaring is hij niet gestopt. Naast de Grammy's is hij met zijn robot langs gegaan bij onder andere de Academy Awards, Golden Globes en de Emmys.

Lees ook: Kies de juiste brandpuntsafstand voor portretfoto's

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie