Stem op jouw favoriete WWF-nominatie

Christel de Wolff 772
De inschrijvingen voor de WWF- Frans Lanting Photo Award zijn voorbij. Je kunt niet meer meedoen. Maar wat wel kan, is stemmen op jouw favoriet!

Stem nu voor de publieksprijs!

Het WWF heeft 30 favorieten gekozen. Nog tot en met 8 november kun jij laten weten wie volgens jou de publieksprijs verdient. De winnaars van de juryprijzen én de publieksprijs worden 9 december bekend gemaakt. 

Bekijk alle genomineerden hier en breng meteen je stem uit. 

Winnaar van de WWF- Frans Lanting Photo Award van 2017 Koen Hoekemijer

De WWF-Frans Lanting Photo Award kent een Publieksprijs en daarnaast drie juryprijzen: de WWF-Kids Award (6-11 jaar), de WWF-Young Talent Award (12-18 jaar) en de prestigieuze WWF- Frans Lanting Photo Award voor volwassenen. De fotowedstrijd wordt voor de vijfde keer door het Wereld Natuur Fonds georganiseerd in samenwerking met Frans Lanting. Lanting wordt beschouwd als één van de grootste natuurfotografen van deze tijd. Al 40 jaar reist hij de wereld over om de schoonheid van de natuur vast te leggen. Met deze fotowedstrijd hoopt hij anderen te inspieren voor natuurfotografie en daarmee respect voor de natuur te stimuleren. De hoofdprijs voor volwassenen is een fotoreis naar een WWF-project en natuurlijk de WWF-Frans Lanting Photo Award zelf. De winnaars in de categorieeën voor kinderen en jongeren en de winnaar van de Publieksprijs ontvangen een bokaal en een meet & greet met fotograaf Jasper Doest. Ook krijgen alle winnaars een overnachting in Center Parcs cadeau. 

De jury

De jury bestaat uit model, actrice en fotografe Kim Feenstra, WWF-ambassadeur Humberto Tan, natuurfotograaf Jasper Doest en natuurlijk Frans Lanting zelf. Vanuit het Nederlands Fotomuseum zal ook Marieke Wiegel jureren. WWF-expert Christiaan van der Hoeven completeert de jury. Samen letten zij bij hun beoordeling op het resultaat (het beeld zelf) maar natuurlijk ook op het verhaal achter het beeld. 

Door te stemmen op de Publieksprijs, behoor jij ook tot de jury van de prestigieuze WWF prijs voor natuurfotografen. Je stem uitbrengen doe je via deze link

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel