Op avontuur met Adam en Marta

Spontaan op reis naar IJsland

Aäron Nasarany 909
Soms is het fijn om iets onvoorbereid te doen. Je komt op plekken waar je van te voren nooit aan gedacht zou hebben. Het stel Adam en Marta dachten er precies hetzelfde over. Ze besloten zonder voorbereiding naar IJsland te vertrekken.

Adam en Marta

Het Poolse stel Adam en Marta volgden hun hart en besloten hun koffers te pakken en hun dromen te verwezenlijken. Op reis naar een voor hun onbekende bestemming. Ze gingen naa het land dat bekend staat om haar landschap, de ongerepte natuur en natuurlijk de grote kans om het Noorderlicht te zien, oftewel IJsland.

Bucketlist

IJsland stond torenhoog op hun bucketlist en in het voorjaar van 2014 besloot het koppel om het avontuur aan te gaan. Met minimale voorbereiding kwamen ze aan in IJsland na een vlucht van vier uur. Ze hebben IJsland ruim zes maanden verkend en verschillende culturele hapjes gegeten. Zo hebben ze haaienvlees gegeten. Ze hebben vulkaanuitbarstingengezien en enorme windkrachten meegemaakt, die in de categorie 'orkaan' thuishoren. Het koppel is betoverd door de schoonheid van IJsland en begon daardoor hun reis vast te leggen via een blog. Hun blog, Bite of Iceland, is een verzameling van hun reisavonturen. Op hun blog staan voornamelijk tekst, maar op Instagram delen zij hun mooiste foto’s van IJsland. Bekijk de foto’s hieronder.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron