Snelle manier om wallen onder ogen te verwijderen

Snelle manier om wallen onder ogen te verwijderen

Fokelien Broekstra 3757

Sommige mensen hebben last van extreem opvallende wallen die op de foto nog net even extra benadrukt worden. Veel mensen hebben daarom liever dat jij als fotograaf dit zo veel mogelijk probeert te verbloemen.

Tutorial

Dani Diamond is de maker van de tutorial. Hij staat bekend om zijn foto's en nabewerkingskwaliteiten. Hij deelt nu hoe jij als fotograaf makkelijk de wallen van je model kan verminderen of zelfs helemaal weg kan werken. Hij legt stapsgewijs uit hoe hij te werk gaat. De tutorial duurt ruim vijf minuten. Hierdoor is het makkelijk om het hele proces te volgen en af en toe te pauzeren, terwijl je zelf aan de slag bent.

 

Dani Diamond

De oorsprong van Dani Diamond zijn fascinatie voor fotografie is ontstaan in de natuur als hobby. Hij begon met het fotograferen van landschappen. Al snel kwam hij in aanraking met portretfotografie. Zijn volgers waren enthousiast over zijn foto’s waardoor zijn bekendheid steeds groter werd. Hij woont samen met zijn voruw in Connecticut, inmiddels is het meer dan een hobby.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien