Profiteer van extra veel voordeel bij Panasonic

Christel de Wolff 732
De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat jij jezelf, of een andere fotografie liefhebber, mag trakteren. En iets leuks kopen is altijd nog leuker als het ook nog eens voordeliger kan. Panasonic heeft daarom een mooie cashback actie voor je klaar staan, voor zowel de LUMIX S- als LUMIX G-serie en op bijpassende LUMIX S- en Leica objectieven. 

Panasonic LUMIX S Cashback
Nog tot en met 31 december 2021

In de actieperiode ontvang je bij aankoop van geselecteerde Panasonic LUMIX S camera’s en objectieven, maar liefst € 300,- cashback. Koop je gelijktijdig één van de geselecteerde LUMIX S objectieven erbij, dan kan het cashback bedrag oplopen tot € 500,-. Deze actie is geldig op aankopen gedaan op en tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2021 bij een in Nederland gevestigde dealer.

LUMIX G en Leica CashbackSamenvatting bewerken
Nog tot en met 9 januari 2022

Bij aanschaf van een LUMIX G camera of geselecteerd Leica objectief ontvang je in de actieperiode tot wel € 100,- cashback. Ook bij deze actie is het mogelijk om meerdere producten tegelijk aan te schaffen en zo te profiteren van extra cashback voordeel. Deze actie is geldig op aankopen gedaan op en tussen 1 november 2021 en 9 januari 2022 bij een in Nederland gevestigde dealer.

‘Combineer je meerdere producten, dan kan het cashback bedrag oplopen’

Dit moet je doen! 

Wil jij Panasonic cashback ontvangen? Volg dan onderstaand stappenplan.

Stap 1: Knip de streepjescode uit de doos en zorg dat hierop het serienummer duidelijk zichtbaar is.

Stap 2: Houd de uitgeknipte streepjescode bij het serienummer op de onderkant van het actieproduct en maak een foto waarbij dit duidelijk zichtbaar is*.

Stap 3: Ga naar www.panasonic.nl/acties en kies voor de LUMIX S of LUMIX G cashback actie.

Stap 4: Klik op de link naar het actieformulier en volg het registratieproces:

- Vul de benodigde gegevens in.

- Upload een kopie of duidelijke foto van de originele kassabon.**

- Upload de foto van stap 2 met de uitgeknipte streepjescode.

Stap 5: Rond het registratieproces succesvol af, daarna ontvang je per e-mail een bevestiging van je registratie en word je per mail op de hoogte gehouden over de status van je cashback aanvraag.

Let op! Indien je een camera én objectief hebt gekocht moeten stap 1 en 2 voor beide producten worden gedaan. In het registratieproces kan voor beide producten tegelijk de cashback worden aangevraagd.

* Zorg dat op de foto zowel de originele uitgeknipte streepjescode met daarop het serienummer als ook het serienummer op de onderkant van je nieuwe camera en/of lens duidelijk zichtbaar zijn. De serienummers moeten met elkaar overeenkomen.
**Zorg dat op de foto of kopie van de bon de aankoopdatum, het typenummer van het actiemodel en de naam van de dealer duidelijk zichtbaar zijn.

Voor meer informatie en gebruik te maken van de actie, navigeer je naar www.panasonic.nl/acties.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel