Pixum Toverboeken: een fotoboek maken was nog nooit zo eenvoudig

Christel de Wolff 1770
De meeste fotografen vinden het maken van foto's het leukst. Het bewerken van de foto's gaat ook nog wel, maar de presentatie laat vaak te wensen over. Gewoonweg een foto delen op Facebook of Instagram lijkt een stuk makkelijker dan het uitzoeken en inpassen bij een fotoboek. Jammer, want vandaag de dag is het maken van een fotoboek helemaal niet moeilijk nog. Sterker nog, bij Pixum kun je zelfs een prachtig fotoboek samenstellen met één druk op de knop! Het maken van zo'n Pixum Toverboek gaat zelfs sneller dan het plaatsen van foto's op social media!

Veelzijdige Pixum app

Een fotoboek is ideaal wanneer je een grote hoeveelheid foto's wil presenteren. Denk aan het bundelen van speciale herinneringen zoals een trouwreportage of een bijzondere zomervakantie in eigen land. De grootste uitdagingen van een traditioneel fotoboek is een consistente opmaak. Dus maakt Pixum het je makkelijker. Voor de indeling, vormgeving en drukwensen gebruik je de veelzijdige Pixum app, waarna het prachtige resultaat thuis geleverd wordt. 

Je kunt bij Pixum uit zes soorten hoogwaardig papier kiezen. Ook bepaal je zelf welk formaat, kaft en binding gebruikt wordt. Het maken van deze keuzes is eenvoudig, omdat je de voorvertoning van jouw boek in de app kunt zien. De app bevat bovendien talrijke voorgeprogrammeerde lay-outs. Deze zijn aan te passen, op te slaan en opnieuw te gebruiken op volgende pagina’s.

Offline werken 

Ook handig is dat je het hele ontwerp offline kunt doen, zo kun je al beginnen aan het maken van je fotoboek waar en wanneer je maar wil. Een internetverbinding is alleen noodzakelijk bij het plaatsen van een bestelling. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je het ontwerp kwijtraakt: alle ontwerpen worden tussentijds opgeslagen, zodat je altijd een pauze kunt nemen om op een later moment verder te gaan. 

Exclusief in de Pixum app: Toverboeken

De exclusieve Toverboeken-functie bladert door jouw foto’s om bijpassende beelden te selecteren en te combineren met één of meerdere fotoboek-ontwerpen.  Jij hoeft alleen nog maar te bepalen of jij je Pixum Fotoboek staand, liggend of in vierkant formaat wilt ontvangen. Via de Preview-optie krijg je een voorproefje te zien. Ben je het toch niet helemaal eens met het resultaat wat de app voor je heeft klaargezet? Neem dan de controle terug in eigen handen en schakel over naar handmatige wijzigingen om jouw creatie te verfijnen. Zelfs wanneer je een paar aanpassingen doet, is het Toverboek een stuk sneller klaar dan wanneer je een fotoboek helemaal vanaf nul zou opbouwen. En wanneer je geen inspiratie hebt, kan het Toverboek je ook op de juiste weg helpen.  

De Pixum app is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play. Scan de QR-code.

Info: pixum.nl/app

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel