Pennings Foundation presenteert Fotokafeine: met Arjan de Nooy

Christel de Wolff 328

Fotokafeine is een ontmoetingsplek voor en door fotografen en fotografieliefhebbers. In een informele, kleinschalige setting is er ruimte voor beleven, inspireren, elkaar ontmoeten en verwonderd raken. Bij de volgende Fotokafeine op donderdag 20 april is te gast: Arjan de Nooy.

Fotokafeine: donderdag 20 april 2023 bij Pennings Foundation in Eindhoven

Bij de volgende Fotokafeine op donderdag 20 april 2023 bij Pennings Foundation is Arjan de Nooy te gast. Het belooft een verrassende avond te worden. Aan de fotograaf de vrijheid om een eigen invulling te geven aan verwondering of de bezoekers op eigen, ludieke wijze mee te nemen in zijn wereld van beeldtaal.

Lees ook: Exposities, lezingen en bijeenkomsten met fotografie in de hoofdrol

Over Arjan de Nooy

Arjan de Nooy (1965) studeerde scheikunde (in Leiden en Delft) en fotografie (aan de KABK in Den Haag). Zijn benadering van fotografie vindt haar oorsprong zowel in de kunst als in wetenschap. Aan de hand van zijn eigen foto’s en gevonden materiaal construeert hij verhalen en theorieën. Een doorlopend project is een fictieve geschiedenis van de Nederlandse fotografie, waarin oeuvres en biografieën van denkbeeldige fotografen worden gepresenteerd door verschillende media. Medio april komt zijn boek Photology uit, een persoonlijk overzicht van de fotografie gebaseerd op het idee van dit medium als spel, en foto’s als zetten in dat spel.

Donderdag 20 april 2023 bij Pennings Foundation in Eindhoven

  • vanaf 18.00   ontmoeting, inloop met maaltijd
  • 19.30             aanvang vertelling
  • 21.00             verwachte eindtijd

Voor meer info en aanmelden, ga naar: penningsfoundation.com/events/fotokafeine-met-arjan-de-nooy

Lees ook: Harry Penningsprijs 2023: groepsexpositie

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel