Peak Design store in Amsterdam

Peak Design Pop-Up store

Christel  de Wolff 811
Bij Peak Design is het een klein beetje Sinterklaas. Op 5 december opent aan de Herenstraat 12 te Amsterdam een Pop-Up store. Tot en met zondag 23 december kun je het merk Peak Design op verschillende manieren ervaren, zo staan er bijvoorbeeld allerlei workshops op het programma.

Nieuw: Peak Design 'Travel Line' serie

Aanleiding voor dit initiatief is de lancering van de nieuwe Peak Design 'Travel Line' serie. Deze serie bestaat uit een functie-rijk systeem van inserts en verpakking tools die los verkrijgbaar zijn. Ze bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het aanpassen van de inrichting en bescherming van bijvoorbeeld kleding, schoenen, toiletartikelen, kabels, adapters en foto/video apparatuur. Van een enkele camera of drone tot een volledige professionele kit. En niet onbelangrijk, ze zijn ook heel goed te gebruiken of te combineren met enig andere draagoplossing buiten de ‘Travel Line’.

peak design pop up

Uniek: Peak Design Pop-UP

Consumenten kunnen in deze unieke Pop-Up Store op verschillende manieren het merk Peak Design beleven, zich optimaal laten informeren over het merk, de nieuwe multi functionele Peak Design ‘Travel Line’ bewonderen en lekker ‘ouderwets’ ook de reeds bestaande Peak Design producten voelen, ruiken en uiteraard proberen. Als vanzelfsprekend is de Peak Design Pop-Up Store volledig ingericht in de stijl van Peak Design, inclusief een opvallende etalage met veel aandacht voor de nieuwe Peak Design 'Travel Line'. In de periode dat de Pop-Up Store geopend is, zullen er ook diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk aan fotografie workshops, trainingen, lezingen, photowalks en meer.

Kijk hier en/of hier voor het programma. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel