Peak Design Everyday V2: vernieuwd

Peak Design Everyday V2: vernieuwd

Redactie 844
De Everyday-tassenlijn van Peak Design heeft een V2 update gekregen, waarbij de lijn gebruik maakt van nieuwe materialen. De lijn heeft nieuwe functies, die rechtstreeks zijn geïnspireerd op de feedback van klanten.

De lijst met gereviseerde tassen bestaat uit de Everyday Backpack (20L + 30L), Everyday Messenger (15L), Everyday Sling (5L is nu 6L + 10L) en de Everyday Tote 15L. Naast de gereviseerde tassen heeft Peak Design ook een aantal nieuwe tassen toegevoegd: de Everyday Totepack (15L), de Everyday Backpack Zip (15L + 20L) en de Everyday Sling (3L).

Lees ook: Moderne plunjezak: Peak Design Travel Duffel 35L en 65L

Alle tassen zijn voorzien van robuustere 'UltraZips', verbeterde stoffen die 100% gerecycled en Bluesign goedgekeurd zijn (behalve de zwarte uitvoering), verbeterde MagLatch-verbindingen en nieuwe externe draagriemen met koordhaak. De line-up krijgt ook nieuwe kleurstellingen: Midnight Navy (marineblauw) en Bone (bruin).

Peak Design Everyday Backpack V2

De Everyday Backpack is het populairste ontwerp van Peak Design, maar de V2-update is niet dramatisch. De kleine verbeteringen die zijn aangebracht, zorgen wel voor een algehele verbeterde ervaring. De Everyday Backpack V2 heeft een ietwat verfijnde vorm die hem zou moeten helpen rechtop te staan ​​wanneer hij gevuld is met spullen en heeft opnieuw ontworpen riemen die beter om je lichaam passen. De tas heeft ook het nieuwe UltraZip-ontwerp, de verbeterde MagLatch-verbindingen, nieuwe interne ritszakken en de verbeterde expansieriemen die ook op de meeste andere V2-tassen te vinden zijn.

Peak Design Everyday Backpack Zip V2

De Everyday Backpack Zip is wat er zou ontstaan als je de reisrugzak van Peak Design zou nemen, deze zou inkrimpen en een aantal functies in de Everyday-lijn zou toevoegen. De tas komt in 15L- en 20L-versies en heeft dubbele toegangssluitingen aan beide zijden van de tas. Hij heeft ook een speciale rits aan de bovenkant voor toegang tot laptop en tablet, evenals handgrepen aan de zijkant en aan de bovenkant.

Lees ook: Peak Design Everyday Sling 5L

Peak Desing Everyday Messenger V2

Net als de Everyday rugzak, heeft de Everyday Messenger een bijna identiek ontwerp als het ontwerp van de eerste generatie, maar verbetert een aantal belangrijke functies. Naast de nieuwe 100% gerecyclede weersbestendige stof, beschikt de Everyday Messenger over een verbeterde MagLatch ontwerp, de nieuwe UltraZips en een paar kleine esthetische veranderingen in het ontwerp van de tas waardoor alle naden weggewerkt zijn.

Bekijk voor meer informatie en de prijzen de website.

 

 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie