Origineel: Oplaadstation in vorm van een camera

Origineel: Oplaadstation in vorm van een camera

Fokelien Broekstra 1226
Ben jij van de gadgets en gek op fotografie? Dan is dit multi-oplaadstation in vorm van een camera echt iets voor jou. Fotodiox onwikkelde een multi-oplader in de vorm van een spiegelloze Sony a7-camera.

Meerdere apparaten opladen

Het oplaadstation is niet alleen mooi gestyled, hij is ook nog eens multifunctioneel inzetbaar. Je kan er een iPhone of Android telefoon mee opladen, voor beide merken is een kabeltje meegeleverd. Daarnaast heb je op de lens een mogelijkheid om een Apple Watch op te laden, op dit moment is niet bekend of je er ook een ander smartwatch op kan worden bevestigt. Er is ook nog een extra USB-aansluiting aanwezig waar nog een extra apparaat aan opgeladen kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actioncam of een powerbank.

Lenzen wisselen

Een grappig extraatje is dat je de lens echt kan verwisselen. Bij het oplaadstation wordt een neppe lens meegeleverd. De grap is dat je dit kan vervangen voor een echte E-vatting lens. Met een verlegstukje kun je er zelfs voor zorgen dat ieder gewenste lens er op bevestigd kan worden.

Capaciteit

Er is niet bekend gemaakt wat de oplaadcapaciteit van het apparaat is. Ben je van plan om het dock-systeem aan te schaffen, hou er dan rekening mee dat het laden een stuk langzamer gaat dan wanneer je ervoor kiest om alle apparaten met een losse adapters op te laden.

De Fotodiox Mirage Trio is via de webshop te bestellen en kost 75 dollar.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien