OPPO Reno8 T met 100MP portretcamera beschikbaar in Nederland

Redactie digifoto Starter 680

OPPO heeft de OPPO Reno8 T in Nederland aangekondigd. De Reno8 T biedt een buitengewone ervaring in een stijlvol toestel met een verbluffende 100MP portretcamera, een modern OPPO Glow design en 48 maanden Fluency Protection.

Leg de wereld vast in verbluffend detail met de nieuwe 100MP portretcamera

De Reno8 T is de eerste smartphone in de Reno-serie met een 100MP portretcamera, naast een 32MP selfiecamera en 2MP microlens met 20x of 40x vergroting. Met de 100MP portretcamera kunnen gebruikers portretten van hoge kwaliteit maken, met meer helderheid en detail. Bovendien krijg je als gebruiker meer vrijheid om foto’s bij te snijden of te vergroten en zo een nieuw beeld te creëren. De microlens op de Reno8 T laat dan weer toe om verrassende beelden te maken die met het blote oog niet te zien zijn, dankzij de 40x vergroting.

De microlens zagen we al eens bij de OPPO Find X3 Pro. Lees wat we van deze camera vonden én bekijk de beelden: 
- Review OPPO Find X3 Pro 5G; nieuwe definitie van smartphonefotografie

Zoals je dat van de Reno-serie mag verwachten, is een scala aan camerafuncties beschikbaar om foto’s naar een hoger niveau te tillen, waaronder AI Portrait Super Resolution, Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Portrait Retouching en Flash Snapshot.

Vernieuwd design met een premium afwerking

De Reno8 T bouwt verder op klassieke designelementen van de Reno-serie en lanceert in Nederland in de kleur Midnight Black. OPPO heeft een vernieuwde versie versie van de bekende OPPO Glow-afwerking toegepast, die zorgt voor een zijdezacht gevoel. Een decoratieve reflecterende ring rond de cameramodule wekt de indruk van schitterende sterren aan de donkere nachthemel.

OPPO voegde opnieuw het Orbit Light toe, met vijf verschillende instellingen voor meldingen die kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende kleuren. Het Ultra-Slim Body Design van de Reno8 T zorgt voor een aangenaam handgevoel, met een dikte en gewicht van amper 7,8 mm en 180 gram.

Uitstekende prestaties voor een all-round soepele ervaring

OPPO heeft zich ingespannen om een soepele gebruikerservaring over een langere termijn te garanderen. Zo is er de zelfontwikkelde Dynamic Computing Engine, die het gebruik van systeembronnen optimaliseert voor een soepelere en stabielere ervaring. OPPO Labs heeft de Reno8 T specifiek getest op 48 maanden Fluency Protection, wat betekent dat het apparaat zelfs na vier jaar in hoge mate vlot blijft functioneren.

De grote batterij van 5000mAh laadt dankzij 33W SUPERVOOC volledig op van 0 tot 100% in 67 minuten. Een laadbeurt van 5 minuten volstaat al om opnieuw 2,01 uren te kunnen bellen. De smartphone is standaard uitgerust met 8 GB RAM en 128 GB ROM. Met OPPO’s RAM Expansion-technologie kan het RAM-geheugen virtueel worden uitgebreid door maximaal 8 GB ROM om te zetten naar RAM.

Het 6,4 inch AMOLED-scherm biedt een visuele spektakel en heeft een verversingssnelheid van 90 Hz voor een vloeiende beeldweergave. Stereoluidsprekers zorgen voor een meer meeslepende audio-ervaring, terwijl Ultra Volume Mode het mogelijk maakt het maximale volume met een aanvullende 40% te verhogen.

Gebruiksgemak en veiligheid met ColorOS 13

De Reno8 T wordt aangedreven door de nieuwste editie van ColorOS 13. Die biedt gebruikers nog meer slimme functies in een compacte, gebruiksvriendelijke en veilige Android-ervaring. Gebruikers kunnen nu Spotify bedienen vanaf het Always-On Display, kiezen om muziek af te spelen of te pauzeren, of aanbevolen afspeellijsten selecteren zonder de telefoon te ontgrendelen. Bovendien kan Screen Translate met Google Lens nu de inhoud van een heel scherm met één klik vertalen vanuit het zijbalkmenu, in plaats van handmatig tussen verschillende apps te moeten schakelen.

In de nieuwste ColorOS 13 is ook een aantal verbeteringen op het gebied van beveiliging en privacy toegevoegd. Zo kan Auto Pixelate automatisch gevoelige informatie op screenshots van chatberichten herkennen en pixeleren, terwijl de Private Safe is verfijnd om het risico van verlies of lekken van met een wachtwoord beveiligde gegevens te verminderen.

Beschikbaarheid OPPO Reno8 T

De OPPO Reno8 T is onmiddellijk in Nederland beschikbaar in de kleur Midnight Black, in een configuratie met 8GB RAM + 128GB ROM. De smartphone wordt onder meer aangeboden via de OPPO e-store voor de adviesprijs van 385 euro.

Info: oppo-nederland.store

Lees ook: Review OPPO Reno8 Pro 5G: meer dan een camera

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie