Nu verkrijgbaar: digifoto Starter 1.2020

Redactie digifoto Starter 1373
De eerste digifoto Starter van 2020 ligt in de (digitale) winkel! Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuws én lezersfoto's. Natuurlijk mag jij als fotografiefanaat deze editie niet missen.

digifoto Starter 1.2020 is vanaf nu te bestellen in onze webshop. Ontvang je het magazine voortaan liever thuis? Neem dan een abonnement.

digifoto Starter 1.2020

Het jaar 2020 is inmiddels alweer even aan de gang en we zijn benieuwd naar wat de komende tijd ons gaat brengen op gebied van fotografie. Camerafabrikanten zitten niet stil en er is genoeg nieuws op gebied van objectieven, waar we natuurlijk meteen weer in duiken in de vorm van reviews.

Lente thema

De winter heeft zich niet van zijn mooiste kant laten zien dit jaar en voor wie baalt dat er geen sneeuw vast te leggen was, hebben we een superleuke tutorial klaar staan. In een paar simpele stappen legt Johan Elzenga je uit hoe je van een lentegroene foto een prachtig winterlandschap kunt maken, in Adobe Photoshop!

We blijven in de lentestemming want het voorjaar staat alweer voor de deur en opent nieuwe perspectieven voor originele foto's. We spreken met Diana Mieras en Cemal Kazankaya, vragen naar hun mooiste foto's en beste starterstips en als kers op de taart geven we ook onze eigen tips om de lente vast te leggen.

We zetten een aantal essentiële macro-accessoires en objectieven voor je op een rijtje die jouw macro-avontuur kunnen kickstarten en we gaan in gesprek met Fujifilm-ambassadeur Marcel van Balkom voor een gezonde dosis inspiratie en prachtige landschapsfotografie.

De lente is ook bij uitstek de periode om je komende zomervakantie te gaan plannen. En natuurlijk neem je dan je camera en benodigde accessoires mee. Hoe je de gemiddelde vakantiekiekjes omtovert tot succesvolle reisfoto's leer je dankzij de tips van reisfotograaf Joel Santos.

starter 1.2020

Reviews

Zoals al genoemd duiken we ook weer diep in de materie door middel van reviews. We testen twee splinternieuwe Nikon Z-objectieven, gaan aan de slag met de Fujifilm X-A7, Canon RF 85mm f/1.2 en vellen een oordeel over drie Tamron-objectieven. Ook testen we de NiSi close up lens kit NC 77mm en vertellen we je over de nieuwste all-in-one printer van HP.

En nog veel meer... 

Als laatste staat deze editie van digifoto Starter natuurlijk weer vol met nieuws, lezersfoto’s, de boekenrubriek en foto agenda en natuurlijk onze vaste educatieve rubriek Leren met Wilmar.

Ontvang je de komende edities liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt digifoto Starter makkelijk (na)bestellen via deze pagina.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie