Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 3.2022

Christel  de Wolff 853
De nieuwste editie van DIGIFOTO Pro Magazine is te bestellen in onze webshop! Je kunt het magazine zowel digitaal als op papier lezen.

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 3.2022 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Lees DIGIFOTO Pro online

DIGIFOTO Pro 3.2022

In deze editie stellen we de FUJIFILM X-H2S aan je voor. Dit vlaggenschip model van Fujifilm werd onlangs gepresenteerd in Ouwehands Dierenpark en wij waren erbij. De camera werd niet voor niks geïntroduceerd in een dierentuin, het model leent zich uitstekend voor het vastleggen van snel bewegende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld wilde dieren. 

Dit evenement inspireerde ons vervolgens om wat dieper in de wereld van wildlife fotografie te duiken. Zo hebben we onder andere een lijstje musthave apparatuur en accessoires voor je klaar staan, neemt Wilmar Dik je mee op reis naar Botswana en gaat Johan Elzenga dieper in op hoe je interessante composities van wilde dieren kunt maken. Ook toepasselijk is de review van de Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 S, met dit objectief haal je alle wilde dieren dichtbij. 

Natuurlijk gaat niet iedereen deze zomer op safari. In het kader van reisfotografie, vraag je je misschien af hoe het kan dat je op social media altijd de mooiste, verstilde foto’s ziet van monumentale gebouwen en toeristische trekpleisters, terwijl jij, wanneer je zelf op reis bent, amper over de hoofden van je medetoeristen kunt kijken. Dré de Man heeft een aantal tips om de medemens uit je foto’s te weren én geeft twee methodes prijs om mensen uit je foto’s te verwijderen door middel van Adobe Photoshop. Verderop in het magazine helpt hij je ook op weg in de wereld van compositie. Want, hoewel we allemaal kunnen fotograferen, met deze tips maak je een mooie foto tot een prachtig beeld. Wie wil dat nou niet. 

Op de afgelopen Professional Imaging beurs gingen wij in gesprek met Nikon-fotograaf Vincent Riemersma. In dit interview wordt, nogmaals, duidelijk hoe belangrijk het is om bewust met beeld om te gaan en te zorgen dat je op de juiste tijd op de juiste plaats bent, keer op keer. Voortbordurend op sportfotografie, gaan we dieper in op tracking bij spiegelloze camera’s en in het bijzonder tracking bij Nikon Z-camera’s. 

In deze editie gaan we tevens in gesprek met fotograaf én fotografiedocent Willem Popelier over zijn unieke werk en de combinatie met lesgeven aan een nieuwe generatie topfotografen. En ook spreken we met Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg in onze rubriek “Best of Five”. 

Natuurlijk zijn onze vaste rubrieken ook weer goed vertegenwoordigd. Je leest het laatste nieuws, onze boeken- en kijktips én een overzicht van de beste foto-evenementen van de aankomende tijd. Wilmar Dik geeft opbouwende kritiek op een paar foto’s uit de gallery in de rubriek “Leren met Wilmar” en we zetten Maurice Ogier en Rianne Kugel in de “Spotlight”. 

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie. 

We wensen je alvast een hele mooie zomer toe.

Redactie DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO webshop en abonnement

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 3.2022 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel