Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 2.2023 - Bruidsfotografie en urbex

Christel de Wolff 580

DIGIFOTO Pro 2.2023 is nu verkrijgbaar. Abonnees ontvangen het magazine thuis vanaf 18 mei (houd rekening met vertraging door feestdagen) en een dag later is het magazine verkrijgbaar bij alle verkooppunten in de hele Benelux.

Nu verkrijgbaar in de (digitale) winkel!

Abonnees ontvangen het magazine in hun brievenbus. Digitale edities zijn te lezen via onze webshop. Vanaf vandaag kun je jouw exemplaar hier ook aanschaffen, print of digitaal.

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 2.2023 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Meer weten over onze digitale versies? Lees DIGIFOTO Pro online

DIGIFOTO Pro 2.2023

Het voorjaar is in volle gang en prachtige bloesems in de bomen en vroege bloeiers aan de grond, wakkeren de lentekriebels flink aan. Niet voor niets is de lente en de vroege zomer hét seizoen waarin veel paren in het huwelijksbootje stappen. Moeder Natuur laat zich van haar beste kant zien en ook het weer is wat zachtaardiger dan in het afgelopen seizoen. 

Bruiloften fotograferen - werken met de leukste mensen 

Trouwfotografie, of bruidsfotografie, is een groeiend genre waar steeds meer fotografen zich in specialiseren. En hoe leuk het ook is om op de mooiste dag in iemands leven aanwezig te zijn, trouwfotografie is geen makkelijk genre. In deze editie spreken we met awardwinnend trouwfotograaf Daan Fortuin over de uitdagingen van het genre.

Onze kersverse ambassadeur Daniel Vinke doet een boekje open over zijn ervaringen in het mooie genre. Hij vertelt over wat hem het meest aanspreekt en hoe hij ooit begon met bruidsfotografie. Een tipje van de sluier: veel fotograferen realiseren zich dat ze van hun eigen bruiloft amper foto’s hebben en zien het als hun taak om anderen niet dezelfde fout te laten maken! 

Als afsluiter van dit thema bespreken we veelvoorkomende ondernemersvragen aan het hand van bruidsfotografie als thema. Want, wat is een gezond uurtarief en hoe zorg je ervoor dat je klant snapt dat fotografie niet gratis is? 

Urbexfotografie - een spannend avontuur

Voor wie al getrouwd is of gewoonweg geen interesse heeft in trouwfotografie als genre, hebben we natuurlijk nog veel meer prachtige artikelen klaar staan. We duiken in de spannende wereld van urbex fotografie - een genre waarin men stiekem verlaten gebouwen betreedt en daar juist zo min mogelijk mensen probeert tegen te komen. Wat drijft iemand er toe om de wet te overtreden met alle risico’s van dien en hoe zorg je voor de beste resultaten? 

Reviews en nog veel meer...

In de rubriek Dokter Dré, beantwoordt onze fotografiedokter Dré de Man al jouw prangende fotografievragen.  In onze vaste rubrieken bespreken we het laatste fotografie nieuws, nieuwe fotoboeken en natuurlijk interessante exposities en workshops. Ook wordt er genoeg getest, we gaan aan de slag met de Nikkor Z 85mm f/1.2 S, Canon EOS R10, Fujifilm X-T5 en nog veel meer! 

We wensen je veel leesplezier.

Redactie DIGIFOTO Pro 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 2.2023 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Nieuw: DIGIFOTO MasterClass Landschapsfotografie

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel