Mis 'm niet

Nu in de winkel: digifoto Starter 2.2018

Christel  de Wolff 1302
De nieuwe digifoto Starter is uit. Nummer twee van dit jaar ligt in de winkel. Als fotografiefanaat mag jij ook deze editie niet missen. Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuwe én lezersfoto’s.

Misschien viel hij bij jou als trouwe abonnee al op de mat, maar als dat niet het geval is ligt digifoto Starter 2.2018 vanaf vrijdag 8 juni in alle boekhandels in de gehele Benelux. Voor  €5,95 is hij van jou. Ontvang je het magazine voortaan liever ook thuis?  Neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt een editie van digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

Basiscursussen en achtergronden

In de basiscursus flitsen van Sonja van Driel, leer je belangrijke zaken over het werken met een reportageflitser. En wanneer je de basiscursus reflecterende brillenglazen hebt doorlopen, breekt het zweet je nooit meer uit zodra je een brildrager moet portretteren. Ook leren we je over scherptediepte, neemt architectuurfotograaf Jan Duker je mee op weg naar prachtige architectuurfoto’s. En je kunt lezen over een van de moeilijkste takken in fotografie: concertfotografie, niet geschikt voor fotografen die graag alle controle in handen hebben.

nu in de winkel digifoto starter 2.2018

Gear

In deze editie testten wij niet één maar drie Fujifilm camera’s én spraken we met Fujiambassadeur Maarten van Doornen. Ook namen we objectieven van Tamron en Sigma onder de loep.

En nog veel meer…

Zoals altijd bevat deze editie digifoto Starter een fotowedstrijd en kun je zien wat voor een prachtig werk onze lezers maken in de toepasselijke rubriek ‘Lezersfoto’.

fotowedstrijd architectuurfoto nieuwe digifoto starter 2018

 

Vanaf vrijdag 8 juni ligt hij voor €5,95 in alle boekhandels in de gehele Benelux. Ontvang je het magazine liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt een editie van digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel