Nu in de winkel: digifoto Starter 1.2018

Nu in de winkel: digifoto Starter 1.2018

Remco Stunnenberg 1745
Ben jij ook zo gek van fotografie en wil je je skills naar een hoger niveau tillen? Dan mag jij de nieuwe digifoto Starter niet missen. Vanaf vandaag ligt de digifoto Starter 1.2018 in de kiosk. In deze nieuwste uitgave ligt de focus op de lente, het jaargetijde waarin alles weer gaat groeien en bloeien. Een ideaal jaargetijde voor fotografie.

Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuws én lezersfoto's.

spread1

Volop tips

In de basiscursus lentefotografie vind je volop tips en tricks om te genieten van de lente. Daarnaast leer je in de basiscursus “bloemen fotograferen” alles over deze tak van sport. En wil jij weten hoe je het maximale uit de rijke lentekleuren kunt halen in Photoshop? Ook daarover lees je alles in deze nieuwe uitgave. 

spread2

Apparatuur

Uiteraard bespreken we recent nieuws op gear-gebied, zoals de nieuwste camera's, objectieven én accessoires.

spread3

Fotowedstrijd

Doe mee met onze nieuwe fotowedstrijd 'Voorjaar' en win prachtige prijzen!

spread4

En nog veel meer..

De editie is te koop in de kiosk voor 5,95 euro. Ontvang je het magazine liever thuis, neem dan een abonnement. Nabestellen van een editie van digifoto Starter is ook mogelijk. Ga daarvoor naar deze pagina.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco